Haberler

''Senden rahatsız oluyorum''

Haber Tarihi: 7 Oca 2015

''Senden rahatsız oluyorum''

Geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasının sonunda Melo Bilic'in yanına giderek elini uzatmıştı fakat Bilic'in elni ittiği kameralara yansımıştı. Günlerdir herkes aralarında geçen diyalogu merak ederken bugün medyaya ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Herkes Melo'nun hocaya ne dediğini merak ederken, Bilic basın toplantısında, "Maçla alakası olmayan şeyler söyledi, aramızda kötü bir diyalog yoktu" ifadesini kullanmıştı.

RAHATSIZ OLUYORUZ
Ancak, Melo’nun Slaven Bilic'e tam olarak ne dediğini belli oldu. Sambacı’nın, ilk 45 dakikanın son düdüğü çaldıktan sonra Bilic’in yanına giderek, "Çok fazla itiraz ediyorsun, çok konuşuyorsun, hep ayaktasın ve sürekli hakemlere itiraz halindesin. Biz bile bu durumdan rahatsız oluyoruz, bunlara gerek yok" dediği ortaya çıktı. Hırvat teknik adam ise kameralara yansıdığı üzere Melo'yu itmiş ve "Sen ne karışıyorsun seni ilgilendirmez" cevabını vermişti.

KORKTUĞUM ŞEY SAKATLIK DEĞİL
Felipe Melo, maçın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Brezilyalı futbolcu aslında, çıkmadan 10 dakika önce kenara çıkmak istediğini işaret etmişti. Sambacı, oyundan alındıktan sonra sağlık ekibine durumunu anlatırken, “Sakatlığımın ilerlemesinden korktuğumdan değil, kasığımdaki ağrı nedeniyle kritik bir pozisyonda rakibimi kovalayamazsam gol yeriz diye korkuyorum. Hem de böyle önemli bir gol atmışken bu durumda çok üzülürdüm, o yüzden çıkmak istedim yanlış anlamayın” diyerek adeta özür diledi.