Haberler

''Sneijder rekabet yaratabilir''

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

''Sneijder rekabet yaratabilir''

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Galatasaray yönetimine çağrıda bulundu. Transferi yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder'in menajeri Albers, “Kulüpten tek ricam, satmayı düşünmüyorlarsa bunu net şekilde dile getirsinler. Böylece Sneijder de rahatlayacaktır. Ama satılacaksa, o parayı verecek çok fazla kulüp yok” ifadesinde bulundu.

Belki de kulübe gelmiştir

Öncelikle kendisine herhangi bir teklif gelmediğini belirterek sözlerine başlayan Albers, “Ancak bu transfer işleri tek taraflı konular değil. Sonuçta kulüp de işin içinde ve belki de onlara teklif gitmiştir, bilemiyorum” dedi. Sneijder’in Galatasaray’da çok mutlu olduğunu tekrarlayan, buna karşın transfer dedikodularından oyuncusunun rahatsızlık duyduğunu kaydeden Albers, “Kulüpten tek bir ricam var. Bu dedikoduların önüne geçmek istiyorlarsa, bir açıklama yapsınlar. Sneijder’in en azından bu dönemde satılmayacağını, konuyu sezon sonunda tekrar değerlendirmeye alacaklarını söylesinler. Bu, Sneijder’i de rahatlatacaktır” ifadesini kullandı.

Van Gaal çoktan aramıştı!

Sneijder için istenen ve sözleşmesinde de yer alan 20 milyon Euro’luk maddenin, Hollandalı futbolcuyu isteyen kulüpleri bağladığını vurgulayan Albers, “Bu paraları ödeyebilecek çok fazla kulüp yok. Eğer oyuncuyu satmak istiyorlarsa, hamle yapılması gerekiyor. Ancak daha önce de elirttiğim gibi bize bir teklif gelmedi. Louis Van Gaal’de benim cebim var. Eğer Sneijder’i istiyor olsaydı, beni çoktan arardı” açıklamasını yaptı. Menajer Guido Albers’in, önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek Galatasaray Yönetimi’yle bir görüşme yapması bekleniyor.

Mehmet Demircan

İtalya'da her yerde manşet

Wesley Sneijder, dün de İtalyan gazetelerinin manşetlerini süslüyordu. Juventus’a transfer olacağı yönündeki haberler giderek gazetelerde daha fazla yer kaplıyor. Galatasaray’ın 20 milyon Euro talep etmesi ise medya tarafından eleştiri konusu oldu. “Türk işi” olarak verilen başlıklarda, Juventus’un Sneijder için bu parayı ödemeyeceği belirtiliyor. Ancak İtalyan ekibinin teknik patronu Allegri tarafından Sneijder transferinin çok istendiği özellikle vurgulandı. Juve’nin oyuncuya 1.5 sezon için 4.5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu hatırlatılırken, bonservis konusunda tarafların uzlaşmasının zor göründüğü kaydedildi.

Allegri: Sneijder rekabet yaratabilir

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, kulüp internet sitesinde yer alan açıklamasında Sneijder’le ilgili olarak, “Teknik açıdan çok kaliteli bir oyuncu. Zaten güçlü olan orta sahamızın aşama kaydetmesi için rekabet yaratabilir. Bu, gerçekten önemli. Ocak ayı transfer dönemi ilginç bir pazar. Gerçekçi olmalı ve hangi isimleri alabileceğimizi görmeliyiz. Sneijder, Şampiyonlar Ligi’nde oynayamayacak. Onunla ilgili spekülasyon yapmadan önce neler olacağını görmekte fayda var. Zaten halen Galatasaray’ın oyuncusu” sözlerini sarfetti.