Haberler

''Türkiye artık böyle bir Türkiye''

Haber Tarihi: 15 Ara 2014

''Türkiye artık böyle bir Türkiye''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜPRAŞ'ın dönüşüm tesisinin açılışında önemlı açıklamalarda bulundu.Ayrıca "Almanya kendini bizim işimize dahil olacağını sanmasın" dedi.

"ALMANYA BİZİM İŞİMİZE DAHİL OLAMAZ"
"50 yıldır bu ülkeyi AB'nin kapısında bekletenler bu durumun farkındalar mı?" diye soran Erdoğan şöyle konuştu: Böyle bir adımı atarken de acaba AB ne der, acaba AB'den tepki gelir mi diye düşünmeyiz. Biz kendi göbeğimizi kendimizi keseriz. Aynı şekilde Avrupa'da 7 tane vatandaşımızı öldürenler hala basına sokulmadı bunun hesabını verebilirler mi? Bunlara cevap verin. Ben bir ülkenin başındaki şahısla görüşüyorum ve bana diyor ki 4 bine yakın terörist dosyası var. Peki sonuç diyorum, sonuç yok. Tabi ki de Almanya'dan bahsediyorum. Almanya kendini bizim işimize dahil olacağını sanmasın. Atılacak olan her adım hukuk içinde olacak. Yasalar ve vicdan çerçevesinde verilecek.

"TÜRKİYE ARTIK BÖYLE BİR TÜRKİYE"
Türkiye artık eski Türkiye değil, yeni Türkiye. Biz işimize bakacağız yalanlara dolanlara ve algı operasyonlarına boyun eğmeden devam edeceğiz. Güçlü bir Türkiye inanıyorum ki gündemi belirleyen, belirtilmeyen bir Türkiye olacağız. Onlar Türkiye'yi eskiye götürmek isteyecekler. Az önce gelirken helikopterden gelirken temelini attığımız kulelerin yükseldiğini gördüm. Vakit nakittir anlayışımızı bu eserlerle göreceğiz. 3. Köprüsünde kulelerinin de yükseldiğini gördüm. Türkiye artık böyle bir Türkiye.