Haberler

''Türkiye'nin en iyisiyiz''

Haber Tarihi: 11 Oca 2015

''Türkiye'nin en iyisiyiz''

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, devre arasındaki gelişmeleri değerlendirdi. İsmanil Kartal transfer haberleri hakkında da açıklamalrda bulunan Kartal, Emenike dedikodularına noktayı koydu

İşte İsmail Kartal'ın Antalya Belek'te düzenlediği basın toplantısından önemli notlar...

"HEDEFLERİMİZİN ÇOĞUNA İLK AŞAMADA ULAŞTIK"
Baktığınız zaman, kısa ve orta vadeli hedeflerimize ulaştık. 2 senedir Süper Kupa'yı kazanamıyorduk. Onu aldık ve kısa vadedeki ilk hedefimize ulaştık. Uzun vadeli hedefimize, şampiyonluğa ulaşmak için çalışıyoruz. Futbolda her şeyi çok çabuk gerçekleştiremiyoruz. Zamana ihtiyaç oluyor. Çok çalışarak iyi bir noktaya geldik. Çok iyi bir ortamımız var. Çok iyi çalışıyoruz. Şampiyon olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

ERKAN ZENGİN TRANSFERİNİN DURUMU...
"Transferle ilgili biliyorsunuz Erkan Zengin olayı var. Gelişmeleri yöneticilerimiz takip ediyor. Ne durumda bilmiyorum. Hücum bölgesine bir transfer yapabiliriz. Takımdan kimse ayrılmayacak, sadece genç oyuncumuz Hakan (Çinemre) kiralık gitti." Erkan Zengin olmazsa, hücumcu bir orta saha düşünebiliriz. Kanatt olur, orta sahanın ortası olur. Bunların hepsine bakıyoruz. Erkan'ın dışında yüzde 100 bir oyuncu alacağız diye de bir kaidemiz yok.

EMENIKE VE DIEGO SORUNU...
"Oyuncu kaybetmek çok kolay. 'Yan baktı, düz baktı' diyerek sebep bulabilirsiniz. Ama biz oyuncu kaybetmek istemiyoruz.Emenike temiz yürekli bir çocuk. Emenike her oyuncu gibi oynamak istiyor. Yedek kaldığı zaman da oynamak istemesi normal. Diego kadromuzda bulunan bir oyuncu. Her an oynayabilir, şans bulabilir. Bir ara şans bulmaya başlamıştı, sakatlık yaşadı."

"BİR PUAN HESABIMIZ YOK"
"İkinci yarı için belirlediğimiz bir puan yok. İçerideki derbileri ve diğer maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Oynadığımız oyunun üstüne koymak için gece gündüz çalışıyoruz."

"TÜRKİYE LİGİ'NİN EN İYİSİYİZ"
"Futbol bilime dayalı bir spor değildir. İstatistikleri önemsemiyorum. Yyaıncı kuruluşun sayılarına bakarsanız ligin en iyisi biziz"

PENALTI KONUSU...
"Biz tabiiki penaltı alacağız. Çünkü Fenerbahçe Türkiye'de 3. bölgede en çok topla oynayan takım. Herkes verilen penaltıları konuşuyor ama verilmeyenlere de bakmak lazım. Kimse onları konuşmuyor. 3. Bölgede rakibi zorluyoruz, baskı altına alıyoruz. Normal bu penaltılar. Ama verilmeyenlere de bakmak lazım."

"OZAN ZOR GÖZÜKÜYOR"
"Ozan Tufan'da şartlar belli. Şu an için zor gözüküyor."

"BIRAKMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM"
"Ben başkanıma söz vermiştim. Bırakmayı hiç düşünmedim. Ama çok üzüldüğüm dönemler de oldu."