Haberler

''Teklifimizi yeterli görmediler''

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

''Teklifimizi yeterli görmediler''

Günlerdir bir karara vardırılamayan Erkan Zengin transferinde Fenerbahçe ve Eskişehirspor taraflarından açıklamalar eksik olmuyor. Bu sefer de Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu transfer hakkında konuştu.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada, ara transferdeki hedeflerinden biri olan Eskişehirsporlu Erkan Zengin'i almaktan vazgeçmek üzere olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili en net açıklama, transferle bizzat ilgilenen ve ofisinde ilk görüşmeyi yapan yönetici İlhan Ekşioğlu'ndan geldi. Fenerbahçeli idarecilerin 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında Kapalıçarşı'ya yapılan ziyarette konuşan Ekşioğlu, transferden vazgeçebileceklerinin sinyalini verdi. Sarı-Lacivertli yönetici, "Erkan için Eskişehirspor'a 500 bin Euro'luk teklifte bulunmuştuk. Kendilerinden henüz bir geri dönüş olmadı. Herhalde bu teklifimizi yeterli görmediler" ifadesini kullandı.

Erkan rest çekmişti

İlhan Ekşioğlu, Erkan Zengin ve menajeriyle geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'da görüşmüş ve ilk teklifi yapmıştı. Erkan, devreye Trabzonspor'un girmesinin ardından "Ya Fenerbahçe'de oynarım ya da İsveç'e geri dönerim" diyerek rest çekmişti. Yıldız futbolcu halen tatil için İsveç'te bulunuyor.