Haberler

''Teslim olmayacağız''

Haber Tarihi: 9 Oca 2015

''Teslim olmayacağız''

Sabahtan beri süren operasyonda, Paris'in kuzeydoğusundaki Dammartin-en- Goele'deki şüpheliler, önce pegout markalı bir otomobilini gasp etti  daha sonra bir matbaaya giren şüpheliler, işyerindeki bir çalışanı rehin aldı. Kaynaklar rehinenin kadın olduğunu belirtiyor.

"TESLİM OLMAYACAĞIZ"
Polisin şu aşamada operasyonu durdurduğu ve rehine pazarlığı yaptığı ifade ediliyor. Saldırganlar teslim olmayacaklarını söyledi.

BİNAYI KUŞATILDI
Rehine pazarlığı nedeniyle operasyonun durdurulduğu ifade ediliyor. Öte yandan polis, bölgenin tamamını güvenlik çemberine almış durumda. Binayı gören çatılara keskin nişancılar yerleştirildi. Askeri helikopterler de bölgeyi anbean izliyor.

''ŞEHİT OLMAK İSTİYORUZ''
Kasaba çalışan bir avukat da Kauşi kardeşlerin şehit olmak istediklerin ve teslim olmayacaklarını söylediklerini aktardı.

"SİVİL ÖLDÜRMÜYORUZ, GİT"
Dammartin-en- Goele kasabasındaki matbaaya giden bir pazarlamacı, saldırganları özel harekat sandığını ve yanlarına giderek ellerini sıktığını iddia etti. Fransız radyosuna konuşan pazarlamacı: "Ellerimi sıkan saldırganlar, sivil öldürmüyoruz, git dediler."

KASABAYA GİRİŞ ÇIKIŞ YASAK
Dammartin-en- Goele kasabasına giriş ve çıkışlar yasaklandı. Polis kasabada yaşayanların evlerinden dışarı çıkmamasını istedi.