Haberler

''Transfer falan yok''

Haber Tarihi: 18 Oca 2015

''Transfer falan yok''

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak, devre arasında transfer yapmayacaklarını söyledi. Albayrak, Wesley Sneijder'in de takımda kalacağını belirtirken şöyle konuştu:

"SNEIJDER KALIYOR"

"Sneijder yeniden doğdu. Hollanda'da Türkler evinin önüne gitmiş, davul çalmış. Bunlar Sneijder'i mutlu eden şeyler... İstanbul'u Türkiye'yi seviyor. Takımda kalacak. Ben ikinci devre herkesin çok farklı bir Sneijder izleyeceğini düşünüyorum."

"TRANSFER FALAN YOK!"

"Ben artık ne diyeceğimi şaşırdım. Ben kimseyle transfer için görüşmedim.Bir tek Bursa başkanıyla bir görüşmem oldu. (Albayrak burada bir futbolcu ismi vermedi) Şu anda bizim futbolcuya ihtiyacımız yok. Biz buraya zaten Duygun başkanımızın dediği gibi tasarruf yapmak için geldik. Belki uygun bir stoper olursa dedik ama o da yok. Şu transfer dönemi bitse de yalanlardan kurtulsak. Gazeteci arkadaşlar beni arasınlar, sorsunlar...

ONTIVERO'YU DUYUNCA SİNİRLERİM KALKIYOR"

"Ben bu oyuncunun nasıl geldiğini duydukça sinirleniyorum. Bela okumak istemiyorum ama çok ağır bela okuyacağım. Biraz önce menajerlerle konuştuk 'Utanmadınız mı Galatasaray'ın iki milyon eurosunu alırken...' dedim. O da bana 'ben zorla mı verdim' dedi. Gerçekten çok sinirleniyorum. Bu oyuncu Galatasaray kulübünden içeri nasıl girer!"