Haberler

''Uzun zamandır hasretini çekiyorduk''

Haber Tarihi: 14 Ara 2014

''Uzun zamandır hasretini çekiyorduk''

Galatasaray’ı Aysal'dan sonra gelen yeni Başkan Duygun Yarsuvat sarı-kırmızılıların her branşta yanında. Konyaspor galibiyetinden sonra açıklamalar yapan Yarsuvat aynı zamanda Hamza Hamzaoğlu’na da hakkını verdi.

Yarsuvat, “Uzun zamandır hasretini çektiğimiz bir galibiyet aldık. Konyaspor da iyi bir takım... Onlar da elinden geleni yaptı. Ancak bizde Hamza Hoca’nın elinin değdiğini gördük takıma... Aynı takım, aynı oyuncular... Ve aynı futbol değil. Daha değişik bir futbol oynadılar. Bizi memnun eden odur. Yenilsek bile böyle futbol oynadığımız zaman seviniriz. Transferler konusunda şu anda hiçbir şey söyleyemem. Gerçekleştikten sonra duyarsınız. Benden önce siz duyuyorsunuz” dedi.

Hamzaoğlu da, maçı şöyle değerlendirdi: “Çok zor bir deplasmandan kolay bir skorla ayrıldık. İnşallah çıkışımızı daha da arttırıp sürdürmeyi planlıyoruz. Son 15 dakika da bizim açımızdan çok verimli geçti. Hem takım olarak savunma yapma, hem de yorgunken savunma yapmayla ilgili oldukça faydalı bir 15 dakika yaşadık. Torku Konyaspor iyi bir takım, çok zor bir deplasmandan kolay bir skorla ayrıldık.”