Haberler

'Fener'le anlaştım'

Haber Tarihi: 16 Oca 2015

'Fener'le anlaştım'

Menajer Hakan Şirin, Erkan Zengin'in Eskişehirspor'dan ayrılış süreci ve sonrasında yaşananları anlattı. Trabzonspor'un henüz kendisini aramadığını söyleyen Şirin, Ersun Yanal'ın Erkan'ı telefonla aradığını ifade etti. İşte Hakan Şirin'in, Fanatik'e yaptığı özel açıklamalar:

'1.5 ay önce koptu'

"Erkan ile Eskişehirspor'un arasındaki ipler 1.5 ay kadar önce koptu. Kulüp, Erkan'ın maaşını 5 ay boyunca ödeyemedi ve ayrılık için onay verdiler. Ben de Balçova maçı için Eskişehir'e gittim ve Erkan ile transfer temasını ilk burada kurduk. Ocak'ta ayrılacağını söyledi, ilgilenmemi talep etti. Ben o zaman devreye girdim. Sonra da yılbaşından 1 gün önce yine beni aradı ve kulübe çağırdı görüşmeyi yapmam için."

'Fener'le anlaştım'

"Erkan'dan ayrılmak için 600 bin Euro istenmişti. Kulüpte Aytekin ve Bahadır beyler ile oturduk, 500 bin Euro'ya el sıkıştık. Ardından Erkan takımıyla vedalaştı, iznini aldı. Hocası dahil herkesle vedalaşıldı. Trabzonspor'dan bizi o ana kadar 1 kişi bile aramadı. Sonra ben Fenerbahçe ile görüştüm, anlaştım. Fenerbahçe para ödemesi durumuna gelmişken Erkan beni aradı ve hesabına para yatırıldığını söyledi. Daha birkaç zaman öncesine kadar kasasında para olmayan kulüp bir anda 2 milyon TL buldu."

'Trabzon'a ne yapmışım!'

"Süreçte Erkan'ı Ersun Yanal'ın aradığını ve oyuncunun da, 'Benim menacerim Hakan Şirin'dir, onunla temas kurun' dediğini de söylemem lazım. Beni kimse aramadı Trabzonspor'dan. Ben Trabzonspor'a ne yapmışım, ne kötülüğüm olmuş da bir kişi bile temas kurmadı. İşlerin buraya gelmesi üzücü ama benim burada en ufak bir kusurum yok. Dünkü çocuk da değilim ki, yetkim, Erkan'ın haberi olmadan, birileriyle anlaşmadan bu işlere kalkışayım. Erkan da tüm bu gelişmeleri zaten anlatacak gelince."