Haberler

'Görmeden inanmam'

Haber Tarihi: 15 Eki 2014

'Görmeden inanmam'

Münevver Karabulut’un babası Sürreyya Karabulut, Cem Garipoğlu’nun intiharının ardından konuyla ilgili ilk kez konuşurken, Garipoğlu’nun öldüğüne görüntüleri izledikten sonra inanabileceğini söyledi.

Süreyya Karabulut yaşananları ‘ilahi adalet’ olarak değerlendirirken, kızının ölümünün ardından yaşadıkları üzüntü nedeniyle yüzde 95 oranında görme kaybı yaşadığını belirtti.

Süreyya Karabulut şunları söyledi:

"197 gün zanlı saklandı, saklayan da Hayyam Garipoğlu. Garipoğlu da şuan da kaçak yaşıyor. Dolayısıyla çok hatalar oldu. Onun için katilin intihar ettiğine inanmak istiyorum. Bir baba olarak tabi hakkımdır. Biz sağlığımızdan olduk, ben şeker hastasıyım, gözlerimi kaybettim. Yüzde 95 oranında görme özrüne sahibim.

5,5 yıldır hukuk mücadelesi veriyoruz. İlahi adalet diyorum. Ben isterdim ki cezasını çeksin. Ama ilahi adalet. Görüntüleri gördükten sonra inanmak istiyorum. Cem Garipoğlu öldüyse ben ölüsünü görmek isterdim. Gördükten sonra bu konu kapanmış olacak. Aklımda kuşku var. Bu aileden her şey beklenir.

İntihar ettiği haberini duyunca ilahi adalet dedim, inançlı bir insanım. Sonuçta kızım gitti, kızım geri gelmeyecek, hiçbir şey geri getirmeyecek. Bize tekrar üzüntü verdi. Kınalı kuzum gitti. Her şeyim bitti, üzüntüden gözlerim gitti. Bu aile bize çok çektirdi. Ben nasıl evlat acısı çektiysem, o aile de evlat acısı çeksin."