Haberler

'Prandelli hakkında kararımı verdim'

Haber Tarihi: 23 Eki 2014

'Prandelli hakkında kararımı verdim'

Galatasaray Başkan adaylarından Alp Yalman, teknik direktör Cesare Prandelli hakında bir karar verdiğini söyledi.

Alp Yalman, "Prandelli ile ilgili bir kararım var! Bunu kendisiyle görüşünce açıklayacağım" diye konuştu.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde dün gece aldığı 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Beni buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig olunca gelişerek şampiyonluğa doğru yol almamız gerekiyor” ifadelerini “talihsiz” olarak değerlendiren Alp Yalman önemli açıklamalar yaptı.

“Prandelli’nin sadece şampiyonluk için getirildiğini” sanmıyorum diyen Yalman, “Prandelli’nin bu açıklamaları talihsiz oldu. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler” ifadelerini kullandı.

‘Kararımı verdim’

Alp Yalman, ‘başkan olmanız halinde Prandelli ile devam edecek misiniz’ sorusunu “Önce Prtandelli ile görüşeceğim. Ve ardından bir karar alacağız. Ben Prandelli ile ilgili karar vermiş olsam bile kendisiyle görüştükten sonra bir karar alacağız. Prandelli’ye de ileteceğim” sözleriyle cevaplandırdı.

Sneijder konusu

Alp Yalman, Sneijder ile sözleşmeyi uzatıp uzatmayacakları konusunda da “Bu konuda verilmiş bir söz ve karar yok. Buna oyuncuyla yapılmış sözleşmeyi gördükten sonra karar vereceğiz” şeklinde konuştu.