Haberler

'Tıpış tıpış adaletin huzuruna çıkacaklar'

Haber Tarihi: 6 Oca 2015

'Tıpış tıpış adaletin huzuruna çıkacaklar'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerledirdi.

Meclis Soruşturma Komisyonu'nun eski bakanlar Zafer Çağlayan, Egemen Bağış, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar’ın Yüce Divan’a sevk edilmemesi kararını eleştiren Bahçeli, "Dün Türk siyasi tarihin en utanç verici kararlarından birisi alınmıştır. 4 eski bakan Yüce Divan’a gönderilmemiştir. Yüce Divan’a gitmemek için vicdan yapan bakanlar tıpış tıpış adaletin huzuruna çıkacaksınız, bedelini ödeyeceksiniz." dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

"Paralel yapı varsa sorumlu Erdoğan’dır. Dün Ergenekon diyorlardı bugünlerde paralel diyorlar. Dün askere saldıranlar bugün polisi hedef seçti. Geçen hafta AKP'den ihale alan terör örgütü militanın Dolmabahçe'de çakma suikast girişimi aklımızla alay etmedir."

5'e karşı 9 üyenin oyuyla Yüce Divan'a ret!

ÇÖZÜM SÜRECİ

AKP İmralı canisi ve çetesi ile Türkiye’yi parçalama masasında oturmuştur. Rezalet diz boyudur. AKP ve PKK arasındaki mutabakat metinleri hazırlanarak Türk milletine kastetmek için kollar sıvanmıştır.

"PKK'YA NE VERDİNİZ?"

Başbakan’a soruyorum İmralı canisi tarafından çatısı örüldüğü, PKK’nın onayladığı ifade edilen mutabakatta neler yazıyor? Dar kadronun bildiği ihanet taslağında PKK’ya ne verdiniz? PKK’ya genel af sözü vermişlerse bu tarihe ihanettir. Süreç ihaneti ile şımaran örgüt iyice azıtmıştır. AKP sayesinde devlet Doğu ve Güneydoğu’dan kademe kademe geri çekilmektedir. Tehlike hiç olmadığı kadar büyüktür. PKK sözde özerk bölgeler oluşturmakta, mahkeme kurmakta, para basmakta, devletin egemenlik haklarına kastetmektedir.

CİZRE’DEKİ OLAYLAR

Uyarıyorum… Çatışmaların önüne geçilmezse Türkiye kardeş kavgası içine sürüklenecektir, yangın büyüyecektir, ateş herkesi vuracaktır.

ERDOĞAN’IN KABİNEYE BAŞKANLIĞI

Kaçak ve karanlık sarayda Davutoğlu’nun hükmü yoktur. Davutoğlu sarayın oyuncağı olmaya peşinen gönüllüdür. 19 Ocak’ta Bakanlar Kurulu’na başkanlık yapacağını kamuoyuna deklare etmiştir. Erdoğan gerekli gördüğü hangi hallerde kabineye başkanlık edecektir? Davutoğlu’nun başaramadığı ne vardır da Erdoğan devreye girerek müdahil olmak zorunda hissetmiştir? Davutoğlu iradesini çaldırmıştır.

4 ESKİ BAKAN İÇİN KARAR

Dün Türk siyasi tarihin en utanç verici kararlarından birisi alınmıştır. 4 eski bakan Yüce Divan’a gönderilmemiştir. Davutoğlu kol kesmekle uğraşırken, haklarında türlü iddialar olan bu bakanlar korunmuştur. AKP’li 9 üyenin eli, rüşvet ve yolsuzluğu onaylamak için kalkmıştır. Yandaş ve tetikçi medya, Yüce Divan oylamasına kumpas çamurunu fırlatmıştır. Yüce Divan’a gitmemek için vicdan yapan bakanlar tıpış tıpış adaletin huzuruna çıkacaksınız, bedelini ödeyeceksiniz. Komisyondan kurtulan hainlerin önce adalete teslim edilmedi arkasından diğerleri de paşa paşa onları takip etmelidir.