Haberler

'Yaşayıp göreceğiz'

Haber Tarihi: 11 Kas 2014

'Yaşayıp göreceğiz'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile milli futbolcular Bekir ve Burak, Brezilya ve Kazakistan karşılaşmaları öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim kamuoyunda tartışma konusu olan Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'ın kadroya alınmaması konusunda yöneltilen bir soruya, "Kadro benim tercihim ve kritiğe açık" cevabını verdi.

Basın toplantısından satır başları şöyle:

“Melo’yu da görmek isterdim”

Brezilya çok önemli bir rakip. Dünya üzerinde çok sayıda futbolsever onlara sempati besliyor ama ülkemizde bu sempati daha fazla. Belki bizden çok uzaktalar ama her turnuvada Türkiye'den büyük destek görmüşlerdir. Onlara buradan bir kez de ben hoşgeldiniz diyorum. Dunga çok büyük bir oyuncuydu iyi de bir teknik direktör. Traffarel'i zaten anlatmaya gerek yok. Melo'yu da görmek ister miydik? Evet kişisel olarak ben isterdim.

Arjantin ile hazırlık maçı…

Hazırlık maçlarında önemli rakiplerle karşılaşmak istiyoruz. Arjantin için de uğraşıyoruz. Umarım bir yerde onlarla da karşılaşacağız.

Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak’ın kadroya alınmaması

Geçen kamptan bu yana 1 ay geçti ama siz bu konuyu çözememişsiniz sanırım. Onlar bizim uzağımızda olan oyuncular değil, evladımız gibi. Ben sizden doğru bilgiler isterdim. Bilmediğiniz konularda yanlış yorumlar yaptınız. Size tek taraflı söylenenlerle yetinmeyi tercih ettiniz. Benim tercihim bu yönde. Muhakkak ki benim seçtiğim ya da seçmediğim oyuncuları kritik etme hakkına sahipsiniz.

Benim açıkladığım milli takım bu ve kritiğe de açık...

“İstediğiniz zaman gelip…”

Türk Milli Takımı başka bir yerde. Bizim için çok önemli. Sonuç ne olursa olsun özel bir yerde olacaktır, olmalıdır. Her maçta taraftarlarımızı görmek istiyoruz. Milli Takım hepimizin takımı. Bu özel bir forma, istediğiniz zaman gelip istediğiniz zaman gelmeyeceğiniz bir yer değil Milli takım.

Gökhan-Hakan-Ömer arasındaki soruna çözüm bulunamaz mı?

Hepsi benim evladım gibi... Zaman... Bakalım neler gösterecek. Allah nasip ederse yaşayıp göreceğiz.