Haberler

18 Aralık’ta Olay Var!

Haber Tarihi: 24 Kas 2014

18 Aralık’ta Olay Var!

21 Kasım’da Galatasaray Kızılyıldız maçı öncesi konuk takımın 25 yaşındaki taraftarı Marko Ivkovic bıçaklanarak öldürülmüş ve bu konu Dünya’da ve Balkan ülkelerinde büyük yankı bulmuştu.

Kızılyıldız taraftarları ise internet ortamında örgütlenerek 18 Aralık’ta Olimpiyakos taraftarları ile birlikte İstanbul’a gelme planları yapıyorlar. 18 Aralık haricinde Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in tur atlaması halinde Kızılyıldız’la eşleşme ihtimali de bir diğer korkulan nokta…

Edinilen bilgilere göre Galatasaray’ın grupta ki bir diğer rakibi olan Olimpiyakos ile 18 Aralık’ta yapacağı maç öncesi Olimpiyakos’un Gate 7 tribünü ile kardeş olan Kızılyıldız’ın Delije taraftar grubu internet üzerinden birbirlerine destek mesajları yağdırıyor. Sonuç olarak ise iki taraftar grubunun İstanbul’da 18 Aralık’ta oynanacak olan Galatasaray Olimpiyakos maçına birlikte çıkartma yapacağı büyük bir endişe yaratıyor.

Bir diğer korkulan durum ise Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in gruptan çıkması durumunda bir üst turda Kızılyıldız ile eşleşme ihtimali… İki takımdan birisi veya ikisi üst tura çıkması durumunda Belgrad temsilcisi ile eşleşebilir ve hem orda hem de İstanbul’da iki maç oynanması gerekebilir.

İlerleyen günlerde neler olacağı hem endişe hem de korku yaratmasıyla birlikte taraftarların öfkeli mesajları ve sosyal medyada ki intikama yönelik gruplaşmalar hepimizin takibinde olacak…