Haberler

2014-2015 Şampiyonu Beşiktaş!

Haber Tarihi: 14 Kas 2014

2014-2015 Şampiyonu Beşiktaş!

Spor Toto Süper Lig’de 9 hafta geride kaldı ancak taraftarlar şimdiden şampiyonun kim olacağı yönünde anketler düzenlemeye başladı. Spor haber siteler ve forumlarda yapılan anketten çok flaş bir şampiyon adayı çıktı.

Daha sezonun başı ancak spor haber siteleri ve taraftar yorum sitelerinde anketler düzenleniyor. Anketlerdeki ana konu ise bu sezonu hangi takımın şampiyon olarak tamamlayacağı…

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği anketlerde, katılımcılara, “Bu sezon hangi takım şampiyon olur?” Sorusu soruldu.

Katılımcıların yüzde 41’i sezonu Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamlayacağını öne sürerken, Fenerbahçe yüzde 38’le ikinci sırada kendine yer buldu. Galatasaray ise deyim yerindeyse katılımcılar tarafından yok sayıldı.

Prandelli’nin teknik direktörlük yaptığı Cim-Bom, ankette yüzde 19’luk oranla üçüncü sırada yer aldı. Katılımcılar, Ersun Yanal’la yeni bir döneme başlayan Trabzonspor’a yalnızca yüzde ikilik şans tanıdı.

Bu arada Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmana, milli takımlarda olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Pedro Franco ve Tomas Sivok katılmadı.

Tedavi olan Tolga Zengin salonda çalışırken izinli oldukları için dünkü idmanda yer almayan Necip Uysal ve Jose Sosa takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yarın devam edecek.