Haberler

300 araçlık konvoy eşlik etti

Haber Tarihi: 26 Ara 2014

300 araçlık konvoy eşlik etti

İstanbul Nişantaşı'nda yaşanan mafya çatışmasında hayatını kaybeden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in cenazeleri için Samsun'da sıkı önlem alındı. Dün uçakla Samsun-Çaşamba'ya gönderilen cenzalar 300 araçlık bir konvoyla Bafra'ya getirildi.

Vedat Şahin'in cenazesi Kavakpınar Mahallesi Sarıçam Sokak’ta bulunan baba ocağına, koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Gazipaşa Mahallesi’ndeki evine getirildi.
Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in cenazesinin getirildiği baba ocağının önünde her geçen dakika kalabalık artarken, diğer taraftan da İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekipler ve resmi ekipler cenazenin getirileceği Mevlana Camisi güzergahında sıkı tedbirler aldı. Ayrıca takviye olarak Samsun'dan 2 akrep aracı ile bir otobüs çevik kuvvet ekibi Bafra'ya geldi.

Cenazeler, Kavakpınar Mahallesi Mevlana Camisi’nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek. Vedat Şahin'in cenazesi Alaçam'ın Gökceboğaz Mahallesi Kargalı Mezarlığı’nda, koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Bafra Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.