Haberler

55 bin lira faiz ödendi

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

55 bin lira faiz ödendi

17 Aralık yolsuzluk operasyonunda Reza Zarrab ile birlikte tutuklanan Abdullah Happani'ye el konulan paraları bugün iade edildi. Binlerce dolar, euro ve altın şeklinde teslim edilen ganimetler bakın adliye koridorlarından nasıl götürüldü. Binlerce dolar ve eurolar ile 2 kilo altını 1 valizle 1 sırt çantasına alıp gittiler O paralar 17 aralık yolsuzluk operasyonunda el konulan paralardı.

17 aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınan rıza sarraf'ın adamı abdullah happani el konulan paralarını bugün geri aldı.El konulan paralar ise 1 milyon tl, 800 bin euro ve 60 bin dolar ve 2 kilo altından oluşuyordu.Paralara el konuldu. Ancak faiz işlemeye devam etti. İşte o paralar, altınlar ve faizler bugün sahiplerine iade edildi.

2 avukat ve 2 korumayla adliyeye gelen Rıza Sarraf'ın adamı abdullah happani 17 Aralık operasyonlarında ele geçirilen para ve altınlarını işte böyle götürdü.Habbani'ye el konulan paralar için tam 55 bin tl faiz ödendi. Ancak happani aldığı 55 bin tl faizi kızılay'a bağışladığı belirtildi.