Haberler

AVM'de cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Haber Tarihi: 3 Oca 2015

AVM'de cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'un göbeğinde Güngören'de bir Alışveriş Merkezinde, yüzlerce kişinin gözü önünce korkunç bir cinayet işlendi. Güngören'deki gerçekleşen o cinayetin fitilini 'yan bakma' iddiası ateşledi. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte kan donduran o anlar.

Yan bakma kavgası kanlı bitti. Alışveriş Merkezinde yüzlerce kişinin gözü önünde tartıştığı adamı öldürdü.

O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına takıldı.

Perşembe akşamı Güngören de bir alışveriş merkezinde işlendi cinayet.

25 yaşında ki Yunus Orhan tuvaletten çıktığı sırada 40 yaşında ki Necmettin Aktaş'ın kendisine yan baktığını düşündü. İkilinin arasında çıkan tartışma kısa süre sonra sonlandı. Ancak Orhan'ın siniri yatışmadı. İddiaya göre bir marketten aldığı bıçakla yeniden Aktaş'ın bulunduğu yemek katına çıktı. Ne olduysa o anlarda oldu.

Orhan,bıçakla Aktaş'ın üstüne atladı. Boğazından ve 7 yerinden bıçakladı. Avm içinde ki yüzlerce kişi korku içinde kaçışmaya başladı. Kimse onlara müdahale de bulunmadı. Ağır yaralanan Necmettin Aktaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kaçmaya çalışan Yunus Orhan'ı  izin gününde AVM'de olan bir komiser yakaladı. Cinayeti işleyen zanlı'nın Rize'de yaşadığı nişanlısıyla barışmak için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Gözaltına alınan zanlı Adliye'ye sevk edildi.