Haberler

Acun ve Yıldırım'dan sürpriz hareket

Haber Tarihi: 14 Oca 2015

Acun ve Yıldırım'dan sürpriz hareket

Fenerbahçeliliği ile de sürekli konuşulan Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, birlikte işe giriştiler. Spor Toto 2. Lig'de mücadele veren Tavşanlı Linyitspor'a sponsor olacakları iddiar arasında.

'Linyitspor'a Acun desteği' başlığıyla verilen haberde 'Meteorlar' lakaplı Tavşanlı Linyitspor yöneticileri ile Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında yapılan görüşmeler hakkında bilgi verildi. Haber şöyle:

"Meteorlara ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sponsor oluyor. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un kaderini değiştirecek gelişmelerde ilk toplantının olumlu geçtiği, detayların konuşulacağı son toplantısının ise bugün yapılacağı bildirildi.

TKİ'nin tek şartının kulüp isminin değişmemesi ve Tavşanlı Ada Stadı'nın başka yerde maçlarını oynaması olduğu, buna da iş adamlarının itiraz etmedikleri, hatta Göbel'de Spor Kompleksi ve otel yaparak spor turizmine katkı sağlamak istedikleri öğrenildi.

Linyitspor'un uzun vadede hedefinin Süper Lig olacağını kaydeden yetkililer hem Linyitspor hem de turizm alanı Göbel için milat olacağını ifade etti."