Haberler

Ak Saray Sırası Duygun Yarsuvat'ta...

Haber Tarihi: 1 Oca 2015

Ak Saray Sırası Duygun Yarsuvat'ta...

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat’ta Ak Saray yolcusu. Geçtiğimiz günlerde Abdurrahim Albayrak, teknik ekip ve futbolcular toplu halde Cumhurbaşkanını ziyarete gitmişti. Ünal Aysal'ın yerine Galatasaray’ın başkanlık koltuğuna oturan Yarsuvat, ilk iş olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan randevu talep etmiş ve uzun süre amacına ulaşamamıştı. Cumhurbaşkanlığı özel kalemi, geçtiğimiz günlerde Yarsuvat'a geri dönüş yaparak, randevu talebine olumlu yanıt verdi. Abdurrahim Albayrak Ve Yarsuvat önümüzdeki günlerde Ak Saray’ın konuğu olacak.

50 milyon dolar iddiası

Milliyet gazetesi yazarı Atilla Gökçe ile yaptığı sohbet esnasında söyledikleriyle gündemi uzun süre meşgul eden Yarsuvat daha sonrasında ise bu sözleri yalanlamadı. Yarsuvat’a göre "Gülen cemaati Fenerbahçe'den 50 milyon dolar istedi. Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım olumsuz yanıt verince, şike operasyonu için düğmeye basıldı"

Yarsuvat kritik davalarda yer alıyor

Yaşanan gelişmeler sonrası Cumhurbaşkanlığı'nın, Duygun Yarsuvat'a randevu için olumlu geri dönüş yapması manidar bulundu. Bilindiği üzere Duygun Yarsuvat'ın başında bulunduğu hukuk bürosu, kamuoyunda Balyoz ve Ergenekon davaları olarak bilinen davalara müdahil olmuştu.