Haberler

Albayrak açıkladı

Haber Tarihi: 8 Oca 2015

Albayrak açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sarı-Kırmızılı takımdaki geleceği merak konusu olan yıldız futbolcu Wesley Sneijder'in durumuna ilişkin oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak, "Sneijder'i satmayacağız. Sözleşmesinde 20 milyon Euro karşılığında serbest kalma maddesi var. Kesinlikle bu paranın altına satmayı düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı. Basında, Sneijder'in İtalya'ya gizlice giderek Serie A'nın güçlü takımı Juventus ile masaya oturduğu şeklinde çıkan iddialara da yanıt veren Cim Bom'un yöneticisi Albayrak, "Bu tarz haberler tamamen yalandır. Sneijder bizim oyuncumuz ve Türkiye'de çok mutlu. İkinci yarıda da kadromuzda olacak" şeklinde konuştu.

Çizme devi Juventus'un Sneijder ısrarı ve İtalyan medyasında çıkan haberler ile ilgili de konuşan Albayrak, "Bu tarz haberlere bakmıyoruz, Sneijder'i de satmayı kesinlikle düşünmüyoruz" diyerek son günlerde manşetleri süsleyen iddialara yanıt verdi.

Son haftalarda Avrupa basını Sneijder'in Juventus ve Manchester United'ın transfer listesinde olduğunu sayfalarına taşımıştı. Hatta Juventus'un Hollandalı yıldız için Galatasaray ile görüştüğü iddia edilmişti.