Haberler

Albayrak taraftara çağrı yaptı

Haber Tarihi: 2 Ara 2014

Albayrak taraftara çağrı yaptı

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, çok önemli açıklamalarda bulundu. Takımın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile futbolcuların tanışmasını mutlulukla anlatan Albayrak, "Oradaki mutluluğu görseniz keşke. Taraftarımızın, camiamızın özlediği tablo biraz önce soyunma odasındaydı..." diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu'nun imza töreni sonrası Florya'da diğer yöneticilerle tanıştığını, ardından da soyunma odasına indiğini belirten Albayrak "İkimiz de birer konuşma yaptık soyunma odasında futbolculara. Orada çıkan alkışı, oradaki mutluluğu görseniz keşke. Yayınlansa da taraftarımız da görse..." dedi.

"ÖZLENEN TABLO SOYUNMA ODASINDAYDI"
Çarşamba ve cumartesi akşamları sahalarında oynayacakları Eskişehirspor ve Akhisarspor maçlarında da böyle bir coşku yaşanması için taraftara davette bulunan Abdürrahim Albayrak, "Öyle bir coşkuyla sahaya çıkarsak çok güzel olur. Taraftarımızın, camiamızın özlediği tablo biraz önce soyunma odasındaydı..." diye konuştu.

Galatasaray'daki herkesin böyle mutluluk tablolarını özlediğini kaydeden Albayrak, "Hamza hocamız bütün camiaya, taraftara, sporseverlere sunacaktır en ufak bir kuşkum yok" diye konuştu.

"BİZ 6 AY, O 16 YIL"
Hamzaoğlu'na babasını kaybettiği gün teklif götürdüğünü de hatırlatan Albayrak şunları söyledi: "Hocama tekrar tekrar teşekkür ediyorum, en acılı gününde aradım, teklifimizi hiçbir para veya şart koşmadan kabul etti"

Hamzaoğlu'na "Hocam biz 5-6 ay sonra gideriz sen inşallah 16 yıl kalırsın ve gelir senin kahveni içerim" dediğini aktaran Albayrak, bu sezon 4. yıldızın takılmasını ve yeni gelecek yönetimin de Hamzaoğlu ile çalışmaya devam etmesini dilediğini vurguladı.

"GALATASARAY'A HİZMET İBADETTİR"
Albayrak'ın yeni gelecek yönetimden bahsederken "Galatasaray'a hizmet etmek ibadettir" demesi de dikkat çekti.

"TERİM'İ DEĞİL, DEMİRÖREN'İ ARADIM"
Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürülmeden önce Fatih Terim ile görüşüldüğü iddialarını da yalanlayan Albayrak "Ben Fatih hocayı aramadım, Hamza hocayı aradım. Ondan sonra da Federasyon Başkanı'nı aradım" dedi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak, Yıldırım Demirören'in kendisine "Size pırıl pırıl bir insan veriyoruz. Hep arkasında ol, onun yıpranmasını istemiyoruz" dediğini de sözlerine ekledi.

"İLK ADAYIM HAMZAOĞLU'YDU"
Hamzaoğlu'nu yıllardan beri tanıyıp takip ettiğini ve uzun zamandır Galatasaray'ın başına geçmesi için aklında olduğunu da söyleyen Albayrak, "Üzerine basa basa söylemek istiyorum, Hamza hoca dışında hiçbir hoca ile görüşmedim. Prandelli ile ayrılırsak Hamza hoca ile çalışırız diye hep aklımda vardı" diye konuştu.

"TARAFTAR FUTBOLDAN MEMNUN OLMADIĞI İÇİN HAMZAOĞLU BURADA"
Albayrak, "Galatasaray'da ne değişecek? Çünkü kimse oynanan futboldan memnun değil..." sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Geçmiş hocamızı asla eleştirmiyorum. Ona da teşekkür ediyoruz, taraftarımız oynanan futbodan memnun olmadığı için Hamza hocamızı getirdik, bu kadar açık"

"GURBET NEDİR BİLİRİM..."
Albayrak son olarak Prandelli'nin gidiş süreci hakkında bilgi verdi: "Bugün yardımcıları buradaydı, konuştuk. Avukatlar biraraya gelecek, Galatasaray'a yakışır şekilde orta yol bulunacak. Bu akşam yemek yiyecektik ama programları varmış. İtalya'ya gittikleri zaman güzel konuşmalarını istiyorum"

Albayrak ayrıca Prandelli'nin basın danışmanı Silvia Berti'nin "Biz de artık Galatasaraylı'yız. 4. yıldız törenlerine bizi de davet eder misiniz" dediğini de söyleyerek, şu samimi sözleri sarfetti: "Onlar da başarılı olmak için geldiler. Gurbete çıktılar, ben gurbetin ne olduğunu bilirim. 1972 yılında ufacık bir insandım; Almanya'ya işçi olarak gittim, inşaatlarda çalıştım. Onlar da geldiler ama tutmadı, olmadı. Bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum."