Haberler

Albayrak ve Dürüst'ten Sürpriz Görüşme

Haber Tarihi: 27 Eki 2014

Albayrak ve Dürüst'ten Sürpriz Görüşme

Galatasaray'da kritik saatler yaşanıyor. Arsenal, Dortmunda derken dün akşam oynanan Süper Lig maçında da Başakşehir'den 4 gol yiyen Galatasaray'da Teknik Direktör Cesare Prandelli'nin geleceği konuşulmaya başlandı. Bir taraftan tazminat hesapları yapılırken, diğer taraftanda yeni yönetimden Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın sabah saatlerinden itibaren görüşmelere başladığı söylendi.

Dün akşam ki maçtan sonra Florya'da Prandelli ile bir görüşme yapan Abdürrahim Albayrak'ın bu sabah saatlerinde Ali Dürüst ile birlikte Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptığı söylendi.

Dün ki maçtan sonra yapılan bu görüşmeler teknik direktör değişikliğini gündeme getirdi. Mustafa Denizli dün akşam ki maçtan sonra şu açıklamaları yapmıştı;

"Galatasaray'ın son 2 seneden bu yana yaptığı 10 transferin 7'si bu takımda oynaması mümkün değil. Bir takımda 43 futbolcu olabilir mi, bu mümkün mü? Galatasaray takım ruhunu kaybetmiş, oyuncular korkuyor. Bir takımda 43 futbolcu olmaz, oluyorsa da o dükkanı kapatsın. Galatasaray'da alt çizgi ile üst çizgi arasında büyük kopukluklar var, hem teknik olarak hem de fiziksel olarak. Bir işin ekonomik kopukluk boyutu var."

"Galatasaray gibi bir futbol kulübü, alınan bu sonuçları iki stopere bağlıyorsa, çoktan kaybetmiştir. Galatasaray'ın hücumda Burak Yılmaz dışında etkin bir futbolcusu yok, Olcan Adın'ı da buraya katamayız. Galatasaray'ın acil reçetesini ben bilemem. Galatasaray ekip ruhunu kaybetmiş durumda ve recete için de ekip ruhunun oluşturulması lazım. Prandelli için iyi ya kötü deme hakkına sahip değilim."

Bu arada bugün yapılacak mazbata töreni sonrasında yeni yönetim bayrağı eline resmi olarak almış olacak. Abdürrahim Albayrak'ın Ali Dürüst ile birlikte Futbol Şube'nin başına geçirilmesi bekleniyor.