Haberler

Albayrak'tan Prandelli Açıklaması!

Haber Tarihi: 6 Kas 2014

Albayrak'tan Prandelli Açıklaması!

Galatasaray'daki geleceği çok tartışılan teknik direktör Cesare Prandelli için flaş bir açıklama geldi. Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak’ın, İtalyan hoca için söyledikleri gün boyu sosyal medyada en çok tartışılan konu oldu.

Galatasaray’da, camia ve taraftarı üzecek haber geldi. Alınan başarısız sonuçlara karşın yaptığı ilginç açıklamalarla hedef adam olan Cesare Prandelli bir süre daha sarı-kırmızılı takımın başında kalacak gibi. Galatasaray başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, İtalyan teknik direktörün geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın zorlu bir dönemden geçtiğini vurgulayan tecrübeli yönetici, "Bu zor günlerden hep beraber çıkacağız. Taraftarlarımızın da hepimize sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Ancak aldığımız bilgilere göre, Prandelli için, 8 Kasım Cumartesi günü Kardemir Karabükspor’la deplasmanda oynanacak karşılaşma kader sınavı olacak. Bu maçta alınacak sonuç, ya İtalyan teknik adamın ömrünü uzatacak ya da yollar erkenden ayrılacak.

Bruma’nın Menajeri İstanbul’da!

Bu arada son haftalarda kadroya alınmayan Bruma’nın menajeri Marko Kırdemir bugün öğlen saatlerinde Abdürrahim Albayrak’la bir araya geldi. Menajer Kırdemir’in bu toplantıda, Bruma’nın sıkıntılarını dile getirdiği belirtildi.

Geçtiğimiz yılı sakatlığı nedeniyle tedaviyle geçiren Bruma, bu sezon Prandelli’den fazla forma şansı bulamadı. Genç oyuncunun bu nedenle devre arasında Galatasaray’dan ayrılmayı planladığı öğrenildi.

Menajer Marko Kırdemir’in bu sıkıntıları Abdürrahim Albayrak’a bildirdiği, oyuncusunun kiralık olarak başka bir takıma gitmesi konusunda yardımcı olunmasını istediği kaydedildi. Ancak aldığımız bilgilere göre, Albayrak, Bruma’nın ayrılmasına sıcak bakmıyor. Bunun nedeni ise Prandelli’nin her an takımdan gönderilme ihtimalinin yüksek olması.

Yine Florya’ya yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Bruma’nın kiralanmasına yen gelecek hoca karar verecek. Öte yandan işlerin iyi gitmediği Galatasaray’a bir kötü haber de Semih Kaya’dan geldi.

Semih Kaya’da Sakatlık

Dortmund maçında sakatlanan Semih’in sağ kalça gluteal kas grubunda 2. derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandığı bildirildi.

Tedavisi devam eden Semih’in Karabük deplasmanında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bugün devam eden sarı-kırmızılılar, yarın yapacağı son idmanın ardından karayoluyla Karabük’e gidecek.