Haberler

Albers, Sneijder transferinin son durumu hakkında konuştu

Haber Tarihi: 23 Ara 2014

Albers, Sneijder transferinin son durumu hakkında konuştu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder bilmecesi devam ediyor. Ara transfer dönemi yaklaşırken durumu hala belirsizliğini koruyan Sneijder hakkında yeni bir iddia daha gündeme geldi. Her fırsatta açıklamaları ile gündeme gelen Sneijder2in menajeri Guido Albers, Galatasaray'ın hamlesi ile şoke oldu.

Guido Albers, Mayıs 2016'ya kadar mukavele olmasına karşın oyuncusunun sözleşmesini uzatmak isteyen Albers, sarı-kırmızılı yönetimin olumsuz cevabı karşısında Sneijder'i devre arasında İngiltere 'ya görtürmek istiyor. Ancak sözleşmede yazan "20 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bunu engelliyor.

İngiliz gazetesi The Mirror'un haberine göre; Manchester City yönetimine, Sneijder'in alacaklarının zamanında ödenmediği için yıldız oyuncunun bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileten menajer Albers, Galatasaray'ın alacakları yatırması sonucu amacına ulaşamadı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Sneijder'in alacağı yok. Vadesi gelmiş tüm alacakları ödenmiş durumda. Yapılması gereken son ödemesi de Ünal Aysal yönetimi tarafından yapılmış. Dolayısıyla menajerinin, Sneijder'in gecikmiş alacakları nedeniyle yönetimle pazarlık yapma gibi bir ihtimali söz konusu olamaz. Mantıken mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı.