Haberler

Alex'in menajerinden önemli açıklama

Haber Tarihi: 1 Oca 2015

Alex'in menajerinden önemli açıklama

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Alex Telles geldiği günden beri tartışılan isimlerden biri oldu. Beklenileni bir türlü karşılayaman Telles'e 6 takımın talip olduğu bildirildi. Telles'in menajeri Fernando Otto, oyuncuyla ilgilenen kulüpleri sıraladı, görüşmeler için Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Roberto Mancini'nin isteğiyle Galatasaray'a getirilen Alex Telles için menajeri Fernando Otto'dan açıklama geldi. İsmi bir çok takımla anılan oyuncunun durumunu yorumlayan Otto, "Brezilya'dan üç kulüp Telles'i istiyor. İki İtalyan, bir de Alman Kulübü de kendisini transfer etmek için teklifte bulundu" dedi.

Telles'in Galatasaray'dan ayrılmasının güçlü bir ihtimal olarak görülmediğini ifade eden Brezilyalı menajer, "Galatasaray teknik direktörü Hamzaoğlu ve kulübün asbaşkanı Telles'i sezon sonundan önce bırakmak istemiyorlar. Tüm detayları öğrenmek için 15 Ocak'ta Türkiye'ye gideceğim" dedi.

Oyuncunun Türkiye'deki gelişiminden memnun olduğunu da dile getiren Fernando Otto daha önce yaptığı açıklamada, Brezilyalı futbolcunun kariyerine İtalya'da devam edeceğini de öne sürmüştü.