Haberler

Alex'ten sevenlerini üzecek açıklama

Haber Tarihi: 7 Ara 2014

Alex'ten sevenlerini üzecek açıklama

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex De Souza kebnsine ait sosyal medya hesabından profesyonel futbol kariyerine son vereceğini açıkladı.

Alex De Souza, İnstagram hesabından Portekizce ve Türkçe olarak yayınladığı mesajda, futbol kariyerinde bugüne kadar oynadığı takımlara teşekkür etti.

37 yaşındak futbolcu yayımladığı mesajda, "Couto Pereira'ya, Palestra İtalia'ya, Mineirao'ya, Maracana'ya ve Şükrü Saracoğlu'na teşekkürler. Eğlenceye ve taraftarlarımla muhteşem buluşmalarıma evsahipliği yaptılar. Hepsiyle muhteşem enerji alişverişlerim oldu. Gol sevinciyle koştuğum, kenara bakıp destek ve güç aradığım, yuhalandığım, küfür yediğim sihirli yerler" ifadelerini kullandı.

"SAYGIDEĞER BİR ŞEKİLDE BİTİRİYORUM"

Taraftarının kendisine gösterdiği tüm tepkilere teşekkür eden De Souza, mesajında şu ifadelere de yer verdi:

"Forma giydiğim takımlarda oynamak muhteşemdi. Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman, hiçbir yerde rakip taraftarlarca kötü muamele görmedim. Gerçekten teşekkürler! Rakip taraftarların sessizliğe boğulduğu maçlarda, yine de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygının peşinden koştum ve saygıdeğer bir şekilde bitiriyorum."