Haberler

Alman, İtalyan derken şimdi de İngilizler

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

Alman, İtalyan derken şimdi de İngilizler

Schalke, Stuttgart ve Napoli'nin peşinde olduğu Beşiktaşlı Veli Kavlak için şimdi de Southampton’ın devreye girdiği iddia edildi. Siyah beyazlı yönetim ise Veli'nin sözleşmesini uzatmak istiyor…

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Veli'nin anlaşmasını uzatmak için girişimlerini hızlandırmak zorunda kaldı. Çünkü, birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Veli hakkındaki transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. İsmi Schalke, Stuttgart ve Napoli ile anılan Veli Kavlak için, Southampton'un da devrede olduğu ileri sürüldü.

Koeman istiyor 

İngiliz Daily Star gazetesi, Chelsea'nin ardından 2. sırada bulunan Southampton'da menajer Ronald Koeman'ın; Veli'yi takıma kazandırmak istediği ve Ocak ayında siyah-beyazlıların kapısını çalacağını yazdı. Veli'nin "Şu anda transferi düşünmüyorum ve geleceğim hakkında Beşiktaş ile görüşeceğim" sözlerine yer verilirken; Southamton cephesi konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. 4 sezondur Beşiktaş forması giyen 26 yaşındaki Veli, bu yıl toplam 15 resmi maçta görev yaptı.