Haberler

Alves sessizliğini bozdu

Haber Tarihi: 27 Eki 2014

Alves sessizliğini bozdu

Derbide gördüğü kırmızı kartla eleştiri oklarını üstüne çeken Bruno Alves, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Portekizli futbolcu o gece uyuyamadığını söyledi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan maçın 53. dakikasında Dzemaili'nin sırtına basan ve Cüneyt Çakır tarafından oyun dışına gönderilen Portekizli savunma oyuncusu, pozisyonda neler yaşandığını anlattı.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı, yaptığı hareket nedeniyle pişman olduğunu dile getirirken "Derbide kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm. Maçtan sonra bütün gece uyuyamadım. Uzun zaman sonra kendimi ilk kez bu kadar kötü hissediyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve bu kulübün formasını giymekten gurur duyuyorum" diye konuştu.

Bruno Alves, kırmızı kart gördüğü pozisyonuyla ilgili şunları söyledi:

"Kırmızı kart pozisyonunda top yukarıdan gelirken önce kafayla vurabileceğimi düşündüm, ancak sonra vuramayacağımı anladım. Bu kez o anki refleksle ayağımı topa uzatmak istedim. Ama maalesef hatalı bir karar verdim ve pişman oldum. Amacım rakibime vurmak değildi. Sadece bir refleksti. Çok kısa bir zaman içinde, kafamdan geçeni uygulayamadığım bir pozisyon oldu. İnsanların beni yanlış anlamasını istemiyorum. Niyetim kesinlikle rakibimi sakatlamak veya sert girmek değildi. Böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım ve taraftarlarımızı üzdüğüm için özür dilerim."