Haberler

Ankara'dan Acı Haber

Haber Tarihi: 8 Kas 2014

Ankara'dan Acı Haber

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen Drift yarışında, kontrolden çıkan araç seyirciler arasındaki bir çocuğun ağır yaralanmasına neden oldu. Ve ne yazık ki günlerce hastanede yaşam mücadelesi veren 10 yaşındaki Emre Öztürk'ten kötü haber geldi. Emre günlerdir verdiği yaşam savaşını maalesef kaybetti.

Nefes kesen drift yarışlarını izlemeye gitti. Günlerce hastanede yaşam mücadelesi verdi. Bugün ise o umutlar yitirildi. Emre 10 gündür verdiği mücadeleyi kaybetti.

Ankara'da eski ego bakım şefliği alanında bir içecek firmasınca düzenlenen drift yani yanlama yarışlarında Meftun Çelebi'nin kullandığı modifiye otomobil, pistte yarışırken kontrolünü kaybederek hızla bina sütununa, ardından yarışı izleyen 10 yaşındaki ramazan Emre Öztürk'e çarpmıştı.

Ağır yaralı halde Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 10 gündür tedavi altında olan çocuk, tüm çabalara karşın yaşatılamadı.

Acılı baba Eyüp Özdemir ise “Oğlunun ölümüne sebebiyet veren sürücünün cezalandırılması için hukuksal haklarımı sonuna kadar sürdüreceğim” dedi.