Haberler

Arda Turan'dan Sinem Kobal itirafı

Haber Tarihi: 3 Oca 2015

Arda Turan'dan Sinem Kobal itirafı

Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan, geçtiğimiz gün Hülya Avşar’ın program konuğuydu. Yaptığı samimi açıklamalarla büyük beğeni toplayan yıldız isim evliliğin eşiğinden döndüğü Sinem Kobal hakkında da itiraflarda bulundu.

Turan, “Sinem’le evliliğinizi neden devamlı olarak ertelediniz, onun ahını almış olabilir misin?” sorusu üzerine “Kimin daha fazla, kimin daha az hata yaptığını konuşmak gereksiz olur. Biz evlilik planları yaparken ayrılma kararı aldık. Demek ki bitmesi daha hayırlıymış” dedi.

TEK ARZUM ONUN MUTLU OLMASI

Hülya Avşar’ın “Ne senin Sinem’e, ne de Sinem’in sana olan sevgisinin bittiğine inanıyorum” sözleri üzerine de Turan, şöyle konuştu: “Üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil.

Ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum, Sinem’in mutlu olmasıdır.”

CANIM YANDI

Turan, konuyu şu sözlerle noktaladı: “Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. Onu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir.”

Dünyaca ünlü bir futbolcu olarak kendini güçlü hissettiğini söyleyen Turan, “Kulüp taraftarlarının sayısı, seçimle iktidara gelen hükümetlerin aldığı oy sayılarından çok daha fazla. İnsanın arkasında böyle büyük bir sevgi varken kendisini güçsüz hissetmesi mümkün değil” dedi. Atletico Madrid ile sözleşmesi 2017’de bitecek olan futbolcu, hayallerini de anlattı: “Türkiye’ye geri dönersem Galatasaray’da oynamayı çok isterim. Ancak bir gün Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olmak veya bir futbol yöneticisi olarak da Türk futboluna katkı sağlamak isterim.”

BAYRAMPAŞA’DA “TEL MAŞA” ÇOCUĞUM

Genç futbolcu, programda doğup büyüdüğü Bayrampaşa’ya olan sevgisini bir kez daha dile getirdi: “Aileme başka bir yerde çok daha güzel bir ev aldım ama onlar her sabah uyanıp Bayrampaşa’ya gittiler. Biz Bayrampaşa’dan kopabilen insanlar değiliz. Ben, bugün hâlâ canım sıkıldığında soluğu o semtte alıyorum. Çünkü orada Arda Turan değil, ‘n’aber tel maşa’ diye çağırdıkları çocuğum. En sevdiğim yemek ise hâlâ annemin yaptığı kuru fasulyedir.”