Haberler

Arda geri mi dönüyor!

Haber Tarihi: 13 Eki 2014

Arda geri mi dönüyor!

Atletico Madrid’in CEO’su Miguel Angel Gil’in İstanbul’a gelerek G.Saray’ın başkan adaylarından biriyle görüşeceği öğrenildi.

Türk futbolcu Arda Turan’ın formasını giydiği İspanya’nın Atletico Madrid takımının CEO’su Miguel Angel Gil’in Çarşamba günü Türkiye’de olması bekleniyor.

Gil’in bu ziyarette G.Saray’ın başkan adaylarından biriyle görüşerek Arda Turan konusu ele alacağı kaydedildi. Ancak Gil’in hangi adayla görüşeceği gizli tutuluyor.

Arda’nın menajeri Ahmet Bulut bir gazeteye verdiği röportajda Arda’nın Atletico’daki son senesi olabileceğini söylemişti. Bu açıklama sonrasında Gil’in İstanbul’a gelmesi “Arda Galatasaray’a geri mi dönüyor” sorusunun sorulmasına neden oldu. Atletico Madrid’le 2017 yılına kadar sözleşmesi olan Arda’nın devre arasında ya da sezon sonunda başka bir takıma satılması bekleniyor.

Gil’in İstanbul’a gelmesinin bir diğer nedeni de THY ile sponsorluk konusunda bazı temaslarda bulunacağı iddiası… Anlaşma sağlanması durumunda THY, Atletico Madrid’in ana sponsoru olacak.