Haberler

Aslan Avrupa Sahnesinde!

Haber Tarihi: 22 Eki 2014

Aslan Avrupa Sahnesinde!

Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. Maçında bu akşam Borussia Dortmund’u konuk ediyor. Bu sezon kötü başladığı Devler Ligi’ne derbi zaferinin moraliyle çıkacak Cim-Bom, güçlü rakibini evine eli boş göndermek istiyor. Bu arada sarı kırmızılılarda teknik direktör Prandelli, Dortmund maçı öncesi sürpriz bir kadro tercihi yaptı.

Ligde Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, devler ligi arenasına çıkıyor.

Aslan Dortmund’a Kükreyecek!

D Grubu’nda oynadığı ilk 2 maçta Anderlecht’le berabere kalan, deplasmanda Arsenal’e boyun eğen Cim-Bom, üçüncü maçında Alman devi Borussıa Dortmund’u ağırlıyor.

Son 2 sezonda yaptığı gibi bu sezon da Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılılar için bu zorlu maçta alınacak sonuç büyük önem taşıyor.

Cim-Bom Tur İçin Kazanmak İstiyor!

İki maçını da kazanan ve 6 puanla lider durumda bulunan Borussia Dortmund karşısında Cim Bom’un alacağı olası bir galibiyet, ikinci tura yükselebilme hedefinde büyük bir adım olacak.

Temsilcimizde teknik direktör Cesare Prandelli, Dortmun maçı öncesi sürpriz bir karar aldı.

İtalyan teknik adam zorlu maçın 18 kişilik kadrosuna Olcan Adın, Bruma ve Veysel Sarı’yı almadı.

Prandelli’nin bu şaşırtan kararlarının ardından sarı kırmızılıların sahaya nasıl bir diziliş ve 11’le çıkacağı merak konusu oldu.

Temsilcimizin Borussia Dortmund karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 şu şekilde:

Kalede Muslera, Savunmada Tarık Çamdal, Semih, Chedjou, Telles, Orta Sahada Hamit, Melo, Selçuk, Önlerinde Sneijder, İleride İse Burak Yılmaz ve Pandev

Melo Ve Dzemaili Sınırda!

Galatasaray'da Felipe Melo ve Blerim Dzemaili ise sarı kart cezası sınırında. İki yıldız bu akşam görev alıp, sarı kart görmeleri durumunda Alman ekibiyle deplasmanda oynanacak 4. Hafta maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray – Borussia Dortmund mücadelesi bu akşam saat 21:45’te başlayacak. Türk Telekom Arena’da oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.