Haberler

Aslan Lige Dönüyor!

Haber Tarihi: 25 Eki 2014

Aslan Lige Dönüyor!

Seçim heyecanı yaşayan Galatasaray’da gözler bir yandan da yarın akşam oynanacak İstanbul Başakşehir maçına çevrilmiş durumda. Borussia Dortmund mağlubiyetinin izlerini silmeye çalışan sarı kırmızılıların savunmasında da kriz yaşanıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde aldığı farklı Dortmund mağlubiyetinin şokunu atlatmaya çalışan Galatasaray, yarın ligde İstanbul Başakşehir’e konuk olacak.

Yaralı Aslan Moral Arıyor!

Ligde son üç maçında Sivasspor, Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe’yi mağlup eden sarı kırmızılılarda hedef hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de Borussia Dortmund mağlubiyetini bir nebze olsun unutturmak.

Ligde Beşiktaş’la birlikte mağlubiyeti olmayan iki takımdan biri olan İstanbul Başakşehir, oynadığı 6 maçta aldığı 5 beraberlikle dikkat çekiyor.

Galatasaray’da bu zorlu maç öncesi savunma bölgesinde deyim yerindeyse kriz yaşanıyor.

Cim-bom’da Büyük Kriz!

Dortmund maçında sakatlanan stoperler Semih Kaya ve Aurelien Chedjou dün yapılan antrenmana katılmamıştı.

Durumları kritik olan 2 savunmacıyla ilgili kararın yarın maç saatinde verilmesi bekleniyor.

Semih Kaya Çok Zor!

Ancak sarı kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Semih Kaya’nın yarınki maçta oynama ihtimali çok düşük.

Sağlık ekibinin Chedjou içinse tüm imkânları seferber ettiği ve Kamerunlu oyuncunun oynama şansının Semih’e oranla çok daha yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Prandelli Yine Şaşırtacak mı?

Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi maçındaki kadro tercihiyle şaşırtan Prandelli’nin yarın akşam İstanbul Başakşehir karşısında sahaya şu muhtemel 11’i sürmesi bekleniyor:

Kalede Muslera, Savunmada, Tarık Çamdal, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Orta Alanda Hamit Altıntop, Melo, Selçuk İnan, Önlerinde Sneıjder Ve Olcan, İleride İse Burak Yılmaz

Galatasaray'da üçer sarı kartları bulunan Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş ceza sınırında bulunuyor.

Bu üç futbolcu, İstanbul Başakşehir maçında görev alıp sarı kart görmeleri durumunda, ligin 8. Haftasındaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İstanbul Başakşehir – Galatasaray mücadelesi yarın akşam saat 19.00’da oynanacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Tolga Özkalfa düdük çalacak.