Haberler

Aslan'da Transfer Harekatı!

Haber Tarihi: 14 Kas 2014

Aslan'da Transfer Harekatı!

Sayın seyirciler Galatasaray’da Ocak hareketliliği erken başladı. Kadroyu daraltmayı planlayan başkan Duygun Yarsuvat ve kurmayları, büyük bir sürprize de hazırlanıyor.

Galatasaray’da yönetim ara transfer için şimdiden kolları sıvadı. Başkan Duygun Yarsuvat ve kurmayları şimdiden gönderilecek isimleri belirlemeye başladı.

Goran Pandev, Emanuel Eboue, Veysel Sarı, Engin Baytar, Umut Gündoğan, Gökhan zan, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan ve Eray İşcan listenin başındaki isimler… Ancak yönetim bu oyuncuları gönderirken, gelecek yılların da kadrosunu oluşturma adına yeni hamleler peşinde. Alınan kararlar doğrultusunda savunma, orta saha ve forvet bölgesine 3 takviye yapılacak.

İzleme komitesinin verdiği raporlar doğrultusunda bu bölgelere transfere edilecek isimler de belirlenmiş durumda. Sezon başında birçok kez teklif götürülen ancak anlaşma sağlanamayan Arsenal’n golcüsü Joel Campbell, listenin en başında yer alan oyuncu.

Campell Gelmek İstiyor!

Arsenal’de beklediği forma şansını bulamayan Campbell’in da Galatasaray’a gelmek istediği öğrenildi. İngiliz gazetesi Daily Mail, Campbell’la yaptığı röportajda Kosta Rikalı forvetin sarı-kırmızılı takıma gelmek istediğini duyurdu.

Stoper bölgesine dinamik bir genç oyuncu arayan sarı-kırmızılılar bu ismi de belirlemiş durumda. Cim-bom, genç oyuncunun transfer için de kulübü Akhisar Belediyespor’la temasları sürdürüyor.

Bu sezon özellikle Avrupa maçlarında orta sahada çok aksayan Galatasaray, bu mevkiye son dönem A milli takımın vaz geçilmez isim olan Ozan Tufan’ı düşünüyor.

Ozan için kulübü Bursaspor’a teklif götüren kırmızılılar, Bursaspor’dan gelecek yanıtı bekliyor.

Transferi düşünülen bu oyuncular için yönetim şimdiden takas formülü için de kolları sıvadı.

Elden çıkarılması gündemde olan oyuncular, transfer düşünülen oyuncuların kulüplerine teklif edilecek.