Haberler

Avrupa'da Son Perde

Haber Tarihi: 9 Ara 2014

Avrupa'da Son Perde

Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını yitiren Galatasaray, bu sezonki son Avrupa maçına bu akşam Türk Telekom Arena'da çıkıyor. Devler Ligi'nde 5 maçta sadece 1 puan alabilen Cim-Bom, taraftarının gönlünü Arsenal galibiyetiyle almak istiyor. Cim-bom Avrupa'ya ses getirecek bir veda yapmak istiyor.

Avrupa'da son perde!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi serüveninde taraftarlarını üzen ve gruptan çıkma şansını yitiren Galatasaray, son Avrupa maçında Arsenal'i konuk ediyor.

Prandelli ile yollarını ayırıp Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmasının ardından oynadığı 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, Arsenal'e de aynı tarifeyi uygulamanın hesaplarını yapıyor.

Selçuk Ve Chedjou Yok!

Temsilcimizde bu prestij maçı öncesi tek eksik kırmızı kart cezalısı olan Selçuk İnan… Ancak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dün düzenlediği basın toplantısında küçük problemleri olan Chedjou'yu da dinlendireceklerini açıklamıştı.

Hamza Hamzaoğlu'nun takımını bu akşam Arsenal karşısına şu 11'le çıkartması bekleniyor;

Kalede Muslera, Savunmada Tarık Çamdal, Semih, Hakan Balta, Telles, Orta Alanda Melo Ve Emre Çolak, Sağda Bruma, Solda Sneijder, Forvet Arkasında Burak Yılmaz, İleride İse Umut Bulut

Arsenal Yıldızlarından Yoksun!

Konuk ekip Arsenal'de ise ciddi eksikler bulunuyor. Mesut Özil, Arteta, Alexis Sanchez, Walcott, Cazorla, Gibbs, Wilshere Ve Debuchy gibi isimler Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray - Arsenal mücadelesi bu akşam saat 21:45'te başlayacak ve maçı Start TV Canlı olarak yayınlayacak.

Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.