Haberler

Aykut Demir Durmuyor!

Haber Tarihi: 21 Eki 2014

Aykut Demir Durmuyor!

Trabzonspor’un hırçın futbolcusu Aykut Demir, geçen ay yaşanan silah olayının ardından yeni bir skandalla gündeme geldi. Yaşadığı olaylar camiada büyük tepki çeken Bordo-Mavili futbolcu, bu kez de doktor darp etmekle suçlanıyor.

Trabzonspor’un olay adamı Aykut Demir’in vukuatları bitmek bilmiyor.

Yine Aykut Demir, Yine Olay!

Yaklaşık 2 aydır sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan ve tedavi süreci devam eden Aykut Demir, kısa bir süre önce silah olayıyla gündeme oturmuştu.

2 Eylül’de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi binasındaki bir pencereye isabet eden merminin Trabzonspor’lu futbolcu Aykut Demir'in tabancasından çıktığı tespit edilmişti.

Daha bu olayın külleri soğumadan bu kez de Aykut’un doktor dövdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Aykut Demir Doktor mu Dövdü?

Kardeşini soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye götüren Aykut Demir, görgü tanıklarının ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktorla önce tartıştı, ardındansa doktora yumruk attı.

Aykut’un araya giren hastane görevlileriyle de kavga ettiği iddia edilirken, doktor İ.B.’nin Trabzonspor’lu futbolcu hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi.

Aykut Demir’in sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesi Bordo-Mavili yönetimi de rahatsız etti.

Aykut Demir’in Bileti Kesildi!

Kendisinden beklenen performans alınamayan Aykut’un, Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in görüşü alındıktan sonra devre arasında gönderilmesi için düğmeye basıldığı gelen haberler arasında.