Haberler

Aysal'a hediye!

Haber Tarihi: 19 Eki 2014

Aysal'a hediye!

Sarı-kırmızılıların kaptanı Selçuk İnan Fenerbahçe’yi 2-1 yendikleri maçın ardından, galibiyeti Ünal Aysal’a hediye ettiklerini söyledi.

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 2-1 biten Fenerbahçe derbisindeki galibiyeti, görevi bırakan kulüp başkanı Ünal Aysal'a armağan ettiklerini belirtti.

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın ardından GSTV'ye açıklamalarda bulunan Selçuk, derbi mücadelesini izlemeye gelen taraftarlara teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinden dolayı maçı statta izlemeyen başkan Ünal Aysal'ın dün akşam kampı ziyaret ettiğini hatırlatan Selçuk, şunları ifade etti:

"Başkanımız, bu maçı kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi. Önce kendimiz, sonra taraftarlar, ondan sonra da kendisi için oynamamızı rica etti. Bu galibiyeti başkanımıza da armağan etmek istiyoruz. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Takım kaptanı olarak içimden bunları söylemek geldi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Selçuk İnan, Fenerbahçe derbilerinde alınan galibiyetlerin ayrı bir önemi olduğunu söyleyerek, "Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra bayram havası yaşanıyor. İnşallah bu mutluluğu sezon sonuna kadar götürebiliriz. Mutluluk bugün yaşandı ama yarın bitmesi gerekiyor. Her maçımız önemli ve zor. Salı günü de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile önemli bir maçımız var. Bundan sonra inşallah bu tür galibiyetleri devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Dzemaili'den hakemlere eleştiri

Galatasaraylı futbolcu Blerim Dzemaili, derbi maçı yöneten hakemlere ateş püskürdü.

Sarı-kırmızılı takımın yediği tek golün öncesinde topun taca çıktığını savunan İsviçreli oyuncu, "Öyle bir gol yedik ki top 1 metre dışarıya çıktı. Kendi kendime 'hakemlerimiz böyle devam edecek mi?' diye soruyorum" dedi.

Dzemaili, önemli bir derbi maçı kazanmayı bildiklerini anlatarak, "İlk yarı güzel bir oyun ortaya koyamadık ama ikinci yarıda kontrol bizdeydi. Sürekli topla oynayabildik. Son derece önemli bir mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Terimizin son damlasına kadar mücadele ettik ve kazanmayı başardık" diye konuştu.

Bruno Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendiren İsviçreli oyuncu, "Futbolla alakası olmayan bir faul olduğunu düşünüyorum. Sırtımda hala izleri var" dedi.