Haberler

Aziz Nesin’in sözleriyle cevap verdi

Haber Tarihi: 4 Oca 2015

Aziz Nesin’in sözleriyle cevap verdi

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan ile Sinem Kobal ilişkisinin ayrıntıları gün geçtikçe ortaya çıkıyor. Arda'nın önceki gün Hülya Avşar'ın programında yaptığı açıklamalardan sonra Sinem cephesinden de cevap gecikmeden geldi.

Sinem Kobal’ın İbrahim Çelikkol’dan ayrılmasının ardından gözler eski nişanlısı Arda Turan’a çevrilmiş ve “Acaba eski aşıklar yeniden beraber olur mu?” yorumu yapılmıştı. Ancak Turan, önce “Beni eskilerle anmayın” dedi. Daha sonra da programına konuk olduğu Hülya Avşar’a “Sinem başkasıyla görüşünce canım yandı ve o an benim için her şey bitti” dedi.

5 yıllık ilişkisinde Kobal’ı birçok kez aldattığı iddiasıyla gündeme gelen Turan’ın bu açıklaması ünlü oyuncuyu ve annesi Nuray Kobal’ı çok üzdü. Anne Kobal, Aziz Nesin’in “Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir. Ona sperm verirseniz size çocuk verir, ona ev verirseniz size yuva verir, ona sebze verirseniz size yemek verir. Ona bir gülücük verirseniz size kalbini verir. Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir. Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun” şeklindeki sözleriyle Turan'a tepki gösterdi.

Arda Turan’ın açıklamaları sonrası sessizliğini bozan Sinem Kobal, sosyal medyadan şu sözlerle isyan etti: “Benim özel hayatımla ilgili susma tercihim kişilere söz hakkı vermemeli ama ne yazık ki, üzerine hâlâ konuşuluyor. Benim için bu ilişki 1,5 yıl önce bitmiştir. Biten ilişkinin ardından ben suskunluğumu koruyup yaşananlara ne olursa olsun saygı duysam da hâlâ üzerine konuşulması, bu tarz haberlere uyanmak, hayatımın sorgulanır halde olması beni oldukça rahatsız etmektedir. Lütfen biraz saygı...”