Haberler

Aziz Yıldırım Gazetecilere İçini Döktü!

Haber Tarihi: 22 Eki 2014

Aziz Yıldırım Gazetecilere İçini Döktü!

Aziz Yıldırım İçini Gazetecilere Döktü! Derbi için flaş sözler söyleyen Aziz Yıldırım, futbolculara verilen cezalardan ve takım hakkında ki memnuniyetinden bahsetti.

İşte Aziz Yıldırım’dan O Açıklamalar;

“Geçen Sene De Kötü Sonuçlar Aldık! Derbide Bizi Galatasaray Yenmedi! Alves’in De Bekir’in De Kırmızıları Haklı! Alves’e 30 Bin, Bekir’e 20 Bin Euro Ceza Verdik! Takımdan Geçen Sene De Memnun Değildim! Takım Geçen Sezon Antrenman Yapmadı! Taraftar Rahat Olsun, Şampiyon Olacağız! Baronlar Spor Yazarlığını Bırakacak! 3 Temmuz Olayı Bir Operasyondur! Seyirci Azalmasının Sebebi 3 Temmuz Değil!  G.Saray Camiasında Her Zaman Dostlarımız Vardır! Spor Programına Eşek Çıkarıyorlar! Stat Planlamasını Yapmayıp Bizi Suçluyorlar!” dedi.

Diğer taraftan Galatasaray derbisinden yaralı çıkan Fenerbahçe, ligde Cumartesi günü Gençlerbirliği’yle oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı Lacivertlilerin bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanı başkan Aziz yıldırım ve bazı yöneticiler de izledi. İdman sırasında gazetecilere açıklamalar yapan başkan yıldırım, yine gündemi sarsacak ifadeler kullandı.