Haberler

Aziz Yıldırım’dan Şike Açıklaması

Haber Tarihi: 8 Eki 2014

Aziz Yıldırım’dan Şike Açıklaması

Fenerbahçe’de bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılan geleneksel bayramlaşma törenine, Başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları damgasını vurdu…

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu. Kulübün bayramlaşma töreninde kısa bir açıklama yapan Başkan Yıldırım, şike davasındaki yeniden yargılanmada herkesle hesaplaşacağını söyledi.

Yıldırım’dan şike davası açıklaması!

Şike davasındaki yeniden yargılama kararı hakkında konuşan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, “Mahkemeye herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız” dedi.

Yıldırım konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak. Herkes de mahkemede olacak. Basın da orada olacak. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız”

Bayramlaşma töreninde gazetecilere kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Galatasaray maçıyla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu söyledi.

Emre derbiye yetişecek mi?

Emre Belözoğlu’nun sakatlığındaki son durum sorulan İsmail Kartal, “Emre’nin sakatlığı sürüyor. Takım için önemli bir oyuncumuz. Doktorlar eğer sakatlığı geçti der ve onay verirse, onu Galatasaray maçında oynatırım” dedi.

Fenerbahçe'nin bayramlaşma törenine Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, kadın ve erkek basketbol takımları, kadın voleybol takımı, amatör sporcular ile altyapıdaki oyuncular da katıldı.

Öte yandan bayramlaşma töreni sırasında salona üzerinde “Sayın Başkan, 16 Şerefli Yıl Kutlu Olsun. Hedef 1 Milyon Üye” yazılı pasta getirildi.

Aziz Yıldırım pastayı, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'e kestirdi.