Haberler

Aziz Yıldırım'dan olay açıklama

Haber Tarihi: 30 Ara 2014

Aziz Yıldırım'dan olay açıklama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Başkanlık süreci ile ilgili, "Belki bir dönem daha aday olacağım sonra yokum" diyen Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin arazisinin alınması sırasında yasaşanan sıkıntılara da değindi; "Bir daha devlet arazisine yatırım yapmayacağız."

Yıldırım, gelecek planları hakkında ilk kez bu kadar açık konuştu. "Buradan ilk kez açıklıyorum. Kongrede belki adayım. Belki bir dönem daha başkanlık yaparım; sonra yokum. Bunu ilk defa söylüyorum."Konuşmasında Hedef 1 Milyon Üye projesine verdiği önemi de bir kez daha tekrarlayan Aziz Yıldırım, kalan başkanlık süresinde tek hedefinin 1 Milyon Üye projesini hayata geçirmek olduğunu vurguladı. "Tek bir hedefim var, o da 1 Milyon Üye projesini hayata geçirmek. Fenerbahçe'yi tabana yaymak. Bu tabanın üzerine de güçlü, sivrilmiş bir marka olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nü oturtmak."

Fenerbahçe Koleji arazisinin satın alınması sürecinde yaşananlara da değinen Başkan Yıldırım, kendilerine bu konuda çok fazla zorluk çıkartıldığını belirtti. "Bir daha devlet arazisine yatırım yapmayacağız. Tapusunu kendimiz alıp öyle yapacağız. Çünkü çok sıkıntı çıkıyor."