Haberler

Beşiktaş İlk Galibiyetini Arıyor!

Haber Tarihi: 22 Eki 2014

Beşiktaş İlk Galibiyetini Arıyor!

Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Partizan’a konuk olacak. C Grubu’nda oynadığı ilk 2 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlılar, 3 eksikle gittiği Sırbistan deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Beşiktaş, Sırbistan'ın Partizan takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçı için başkent Belgrad'a gitti.

Kara Kartal Sırbistan’a uçtu!

Öğle saatlerinde özel uçakla Sırbistan’a giden siyah beyazlı takımı, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği yetkilileri ile taraftarlar karşıladı.

Kara Kartal’ın 20 futbolcudan oluşan Belgrad kafilesinde sakatlıkları süren Jose Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş yer almadı.

Bu maç öncesi Beşiktaş ve Partizan grupta oynadıkları ikişer maçta galibiyet alamadı.

Siyah-Beyazlı temsilcimiz ilk hafta İstanbul'da Asteras ile ikinci haftada ise deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puan topladı.

Partizan ise ilk karşılaşmasında evinde Tottenham ile golsüz berabere kalıp, deplasmanda Asteras'a 2-0 mağlup oldu.

Ligde 2 haftadır liderliği kaptırmayan siyah beyazlılar, yükselen ivmesini Avrupa’ya da yansıtmak istiyor.

Futbolcularıyla yaptığı toplantılarda ekstra motivasyon sağlamaya çalışan teknik direktör Slaven Bilic, zorlu deplasmandan mutlak 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

İşte Beşiktaş’ın Muhtemel 11’i!

Beşiktaş’ın yarın akşam Partizan karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:

Kalede Tolga, Savunmada Necip (İsmail), Franco, Ersan, Motta, Orta Alanda Veli Ve Atiba, Sağda Gökhan Töre, Ortada Oğuzhan, Solda Olcay, İleride İse Demba Ba

Bu arada Beşiktaş'ta kart cezası sınırında futbolcu bulunmazken, Sırp ekibinde Branko Ilic, yarınki maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul'daki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Partizan Stadı'nda yarın akşam saat 22.05'te başlayacak Partizan – Beşiktaş karşılaşmasını İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek.