Haberler

Beşiktaş Antep'e Uçtu!

Haber Tarihi: 13 Ara 2014

Beşiktaş Antep'e Uçtu!

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ı deviren Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftasında yarın Gaziantepspor'a konuk olacak.

Kara Kartal Hız Kesmiyor!

Perşembe günkü Tottenham maçının ardından hiç dinlenmeden yarın oynayacağı Gaziantepspor mücadelesine dönen Kara Kartal, bugün Gaziantep'e gitti. Siyah-beyazlı kafileyi burada coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Kartal'da Eksikler Can Sıkıyor!

Aldığı başarılı sonuçlara rağmen sakatlıklar konusunda sıkıntılı günler geçiren Siyah-Beyazlılar, Antep deplasmanında da 6 futbolcusunda yoksun yoksun kalacak.

Siyah Beyazlılarda sakatlıkları süren Demba Ba, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Sivok, Cenk Gönen ve Uğur Boral maç kadrosuna dahil edilmedi. Tedavisi tamamlanan Oğuzhan Özyakup ise Gaziantep'e gitti.

Kartal'ın Kulübesi Yine Zayıf!

Sakatlıklar sebebiyle kadronun daralmasından şikayetçi olan teknik direktör Slaven Bilic, bu sıkıntıyı yarınki maçta da çok yakından hissedecek.

Sakatlığı süren ve bugünkü idmanda yer almayan Ersan Gülüm Gaziantep'e götürülse de milli oyuncunun forma giyme ihtimali çok düşük. Bu durumda Hırvat teknik adamın stoperde Franco'nun yanında oynatabileceği tek isim olarak genç Atınç Nutkan ön plana çıkıyor.

Bilic 18 kişilik maç kadrosunu da tıpkı Tottenham maçında olduğu gibi genç oyuncularla tamamlayabilecek.

Kartal'ın 11'i Nasıl Olacak?

Siyah-Beyazlıların yarın Gaziantepspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

Kalede Tolga, Savunmada Serdar, Franco, Atınç, Motta,  Orta Alanda Necip, Atiba, Sağda Gökhan Töre, Solda Olcay, Ortada Sosa, İleride İse Cenk Tosun

Beşiktaş'ta Gaziantepspor maçı öncesi Oğuzhan Özyakup, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Geride kalan haftalarda üç sarı kartı bulunan genç oyuncu, yarın kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Gaziantepspor - Beşiktaş mücadelesi yarın saat 19:00'da başlayacak. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek.