Haberler

Beşiktaş Avrupa'ya Hazırlıyor!

Haber Tarihi: 21 Eki 2014

Beşiktaş Avrupa'ya Hazırlıyor!

Spor Toto Süper Lig’de 2 haftadır zirveyi elinde bulunduran Beşiktaş, Avrupa Arenasına moralli çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. Maçında Perşembe akşamı Partizan’a konuk olacak siyah-beyazlılar, gruptaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Kartal’da Zorlu Maç Öncesi 3 Eksik!

Günün tek çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştiren siyah-beyazlılarda, tedavi sonrası bireysel çalışan Jose Sosa ve Mustafa Pektemek ile tedavi olan Serdar Kurtuluş idmana katılmadı.

Partizan maçı öncesi İstanbul’da son çalışmasını gerçekleştiren Kara Kartal, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ın yarın saat 10.55’te özel uçakla Belgrad’a gideceği açıklandı.

Siyah-Beyazlılar Perşembe gün ki Partizan sınavı öncesi son çalışmasını, maçın oynanacağı statta yapacak.

Bu arada teknik direktör Slaven Bilic’in bugünkü antrenman sonrası oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdiği ifade edildi.

Bilic Galibiyet Sözü Aldı!

UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı ilk iki maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş’ta Hırvat Teknik Adamın öğrencilerini galibiyete odaklamaya çalıştığı öğrenildi.

Grupta dengelerin her an değişebileceğine dikkat çeken Bilic’in, “Sahamızda Asteras Tripolis karşısında aldığımız sürpriz beraberliği telafi etmenin zamanı geldi. Sırbistan deplasmanından alacağımız galibiyet gruptan çıkma yolunda en büyük adımlarımızdan biri olacak.” sözleriyle futbolcularından 3 puan sözü aldığı bildirildi.

Bu arada Hırvat çalıştırıcının yarın TSİ 19.30’da takım kaptanı Tolga Zengin ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu.

Beşiktaş’ın Partizan’la deplasmanda oynayacağı karşılaşma 23 Ekim Perşembe günü saat 22.05’te başlayacak.

Mücadeleyi İtalyan hakem Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek.