Haberler

Beşiktaş Transfere Erken Başladı!

Haber Tarihi: 13 Ara 2014

Beşiktaş Transfere Erken Başladı!

Devre arasında kadrosuna takviye yapması beklenen Beşiktaş'ta şok bir ayrılık yaşanabilir. İtalyan basınında çıkan bir iddiaya göre, çizmenin önce gelen kulüplerinden biri, sezon sonunda sözleşmesi bitecek siyah-beyazlı yıldız oyuncuya kancayı taktı.

Ligde ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Beşiktaş'ta sakatlıkların da artmasıyla, teknik direktör Slaven Bilic sık sık kadronun dar olmasından yakınmaya başladı. Bu sebeple devre arasında kadrosuna takviyeler yapması beklenen Kara Kartal'a İtalya'dan gelen bir haber, moralleri bozdu.

Yıldız İsimle İpler Kopuyor Mu?

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere Dello Sport, yeni sezon için kadrosuna bir orta saha oyuncusu katmayı düşünen Lazıo'nun Veli Kavlak'ı transfer etmek istediğini yazdı.

Haberde, 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesinin bu sezon sonu tamamlanacağı ve siyah-beyazlı kulüp ile henüz yeni mukavele yapmadığı vurgulandı.

Önümüzdeki günlerde Lazio kulübü yetkililerinin Veli'nin menajeriyle temasa geçebileceğini iddia eden gazete, başarılı orta saha oyuncusuyla Bundesliga'dan önemli takımların da ilgilendiğini iddia etti.

Siyah-beyazlılar için flaş bir iddia da İngiltere'den geldi.

Savunmaya Fildişili Yıldız!

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool forması giyen Kolo Toure'nin devre arasında Beşiktaş'a transfer olacağı öne sürüldü.

Ada basınında ortaya atılan iddiaya göre 2015 yazında sözleşmesi bitecek Kolo Toure, Beşiktaş'la masaya oturacak. Beşiktaş'ın Ocak ayında siyah-beyazlı formayı giydirmek istediği 33 yaşındaki savunmacı için en büyük sorun olaraksa aldığı ücret dikkat çekiyor.

Liverpool'dan haftalık 100 bin Euro maaş alan Kolo Toure'yi Beşiktaş'ın ikna etmesi için büyük bir çaba harcaması bekleniyor.

Toure, bu sezon takımı ile 8 maça çıktı. Tecrübeli savunmacı, Kasım ayında Liverpool'un en iyi oyuncusu seçilmişti.