Haberler

Beşiktaş, Terry'i gözüne kestirdi

Haber Tarihi: 12 Oca 2015

Beşiktaş, Terry'i gözüne kestirdi

Chelsea'nin yıldızı John Terry'yi gözüne kestiren Beşiktaş, 2 yıllık bir sözleşme için 10 milyon Euro'luk paket hazırladı. Efsane isimle görüşmeler başladı.

Milosevic'i alarak devre arasındaki ilk transferini gerçekleştiren Beşiktaş, esas bombaları sezon sonuna saklıyor. Siyah-beyazlılar, Chelsea'nin dünyaca ünlü defans oyuncusu John Terry'nin peşinde... Taraftarı çılgına çevirecek bu ismi Beşiktaş'a kazandırmak isteyen yönetim, şimdiden görüşmelere başlamış durumda. Yeni sezonda yeni stadında oynayacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'ya kariyeri tartışılmayacak futbolcularla çıkmanın hesaplarını yapıyor. Terry konusunda Slaven Bilic'ten de olumlu rapor alındı.
Bilic de çok istiyor

Terry'nin genç savunma hattına liderlik yapacağını söyleyen Hırvat çalıştırıcı, aynı zamanda İngiliz süper starın gelmesi durumunda kornerlerden çok gol atacaklarını da söyledi. 1995'ten beri Chelsea'de olan ve 10 yıldır kaptanlık pazubandını taşıyan Terry'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Mukavelesi yenilenmeyecek olan 1.87 boyundaki stopere, yıllık 4 milyon Euro'dan 2 senelik sözleşme önerilecek. Aynı zamanda 2 milyon Euro da imza parası verilecek. Bu transferle Başkan Fikret Orman bizzat ilgileniyor.

BAŞKAN TAKİPTE
Chelsea-Nevvcastle maçını statta takip eden Başkan'ın, Salah'ı izlediği söylendi. Ancak Terry, onun göz hapsindeydi.