Haberler

Beşiktaş’ta Sivasspor Hazırlıkları

Haber Tarihi: 18 Eki 2014

Beşiktaş’ta Sivasspor Hazırlıkları

Lider Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında yarın Sivasspor’u Ankara’da konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi siyah beyazlılara hem futbolculardan, hem de taraftarlardan güzel haberler geldi.

Spor Toto Süper Lig’de 6. Haftaya lider giren Beşiktaş, yarın Ankara’da Sivasspor ile karşılaşacak.

Lider ankara’da 3 puan arıyor!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminindeki yenileme çalışmaları nedeniyle Beşiktaş’ın ev sahipliğindeki karşılaşma, eski adıyla Yenikent Asaş, yeni adıyla Osmanlı Stadı'nda oynanacak.

Süper Lig'in 5. Haftasında deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 yenerek, puanını 11'e çıkartan ve ligde 34 hafta sonra liderliğe yükselen siyah-beyazlılar, başkentte bu unvanını korumayı amaçlıyor.

Beşiktaş Ankara’ya Gitti!

Kara Kartal’da Sivasspor maçı hazırlıkları bugün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla tamamlandı. Beşiktaş öğleden sonra ise özel uçakla Ankara’ya gitti. Siyah-beyazlı kafile, havalimanında büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.

Beşiktaş’ta dün yapılan antrenmanda milli takımdan sakat dönen Oğuzhan Özyakup’un takımla çalışması teknik heyetin yüzünü güldürmüştü.

Oğuzhan sahada olacak mı?

Teknik direktör Slaven Bilic’in sakatlıkları bulunan Sosa ve Mustafa Pektemek’in yokluğunda Oğuzhan’a görev verip vermeyeceği merakla bekleniyor. Siyah-Beyazlı kulislere yakın kaynaklardan gelen bilgiler ise genç yıldızın Sivasspor mücadelesine kulübede başlayacağı yönünde.

10 numara bölgesine Olcay Şahan’ı kaydırmayı düşünen Hırvat teknik adam, sol kanada ise son idmanlarda yakından ilgilendiği Kerim Frei’ı monte etmenin planlarını yapıyor.

İşte kara kartal’ın muhtemel 11’i!

Kara Kartal’ın yarın Sivasspor karşısına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor.

Kalede Tolga, savunmada Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ersan, Motta, orta alanda Veli Ve Atıba, önlerinde Gökhan Töre, Olcay Şahan, Kerim Frei, ileri Uçta ise Demba Ba

Beşiktaş – Sivasspor mücadelesi yarın akşam saat 19’da başlayacak. Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanacak karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Öte yandan, Sivasspor maçı öncesi Beşiktaş’ta yüzleri güldüren bir olay daha yaşandı.

Kartal’da büyük heyecan!

Osmanlı Stadı için satışa çıkan yaklaşık 17 bin biletin 12 bin’den fazlasının satıldığı öğrenildi.

Bu sezon Olimpiyat Stadı’ndaki iç saha maçlarında neredeyse boş tribünlere oynayan Beşiktaş’ta bu haber futbolcuları da heyecanlandırdı. Yeni sezonda ilk kez dolu tribünler önünde oynamaya hazırlanan siyah-beyazlılarda motivasyonun da üst seviyede olduğu gelen haberler arasında.