Haberler

Beşiktaş'ta Hedef Transfer!

Haber Tarihi: 12 Kas 2014

Beşiktaş'ta Hedef Transfer!

Bu sezonun flaş ekibi Beşiktaş, ara transferin için şimdiden kolları sıvadı. Kara Kartal’ın gündeminde bomba isimler var.

Süper Lig’de 9 haftanın sonunda, 19 puanlı lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Beşiktaş'ta yönetim, Ocak ayındaki transfer dönemi öncesinde şimdiden çalışmalara başladı.

Kartal’ın Önceliği Savunma!

Devre arası sağ bek ve stoper mevki için transfer yapma kararı alan yönetim, sezon sonunda ön libero ve ofansif orta saha takviyelerini ele alacak.

Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye kupası ve Avrupa’da başarılı olmak için 4 kaliteli futbolcuya ihtiyaçları olduğunu söyleyen Bilic’in, “Ancak önceliğimiz sağ bek ve stoper. Devre arası bu bölgelere istediğimiz oyuncuları alırsak çok başarılı oluruz” dediği öğrenildi.

Kartal’ın Listesinde Kimler Var?

Sağ bek için listesinde Molde'de forma giyen Martin Linnes, Dinamo Zagrep'te oynayan Pinto, Sparta Prag'ta top koşturan Pavel Kaderabek olduğu bilinen Beşiktaş’ın stoper için yerli isimler üzerinde durduğu kaydedildi.

Siyah-Beyazlılar'ın, daha önce Galatasaray'ın da gündeminde olan Akhisar Belediye'nin başarılı savunmacısı Uğur Demirok ve Bursaspor'un deneyimli stoperi Serdar Aziz için de nabız yoklayacağı ifade edildi.

İç Transferde Gaza Basılıyor!

Bu arada siyah-beyazlı yönetim sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan 6 futbolcusu ile de masaya oturmaya hazırlanıyor.

Futbol komitesinin sözleşmelerinde sona yaklaşılan Mustafa Pektemek, Veli Kavlak, Ersan Gülüm, Cenk Gönen, Atiba Hutchinson ve Tomas Sivok ile milli maçlar sonrası görüşeceği belirtildi.