Haberler

Beşiktaş'ta Stadyum Krizi!

Haber Tarihi: 9 Eki 2014

Beşiktaş'ta Stadyum Krizi!

Sayın seyirciler Beşiktaş’taki stat belirsizliği son buldu. 6. Haftada oynayacağı Sivasspor maçı için İstanbul’da yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan siyah-beyazlılar Ankara’da karar kıldı.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ta bir süredir belirsizliğini koruyan stat konusu çözüme kavuştu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Sivasspor karşılaşması için arayışa giren siyah-beyazlı yönetim, rotasını Ankara'ya çevirmişti. İstanbul Başakşehir kulübü, zemininin iyi durumda olmadığı gerekçesiyle Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı Beşiktaş ile paylaşmaya sıcak yaklaşmamıştı.

Bu gelişme üzerine; PTT 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un maçlarını oynadığı 20 bin kişi kapasiteli Yenikent Asaş Stadı için girişimlere başlayan Beşiktaş yönetimi, Sivasspor karşılaşmasını bu statta oynama konusunda anlaşmaya vardı. Buna göre, Beşiktaş’ın Spor Toto Süper lig’in 5. Haftasında 19 Ekim Pazar günü oynayacağı Sivasspor karşılaşması Ankara Yenikent Asaş Stadı’nda oynanacak. Ayrıca bu karşılaşma için Beşiktaş yönetiminin kombine kartı olan taraftarlarına İstanbul’dan Ankara’ya özel seferler düzenlemeyi düşündüğü de gelen haberler arasında.

Öte yandan Beşiktaş’ta 3 günlük izin bugün sona erdi. Kara Kartal Sivasspor maçının hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Siyah beyazlılar Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışmada milli takımlardan oyuncularından yoksun çalıştı.